Violatorul din Racasdia, prins de politisti si dus la Penitenciarul Timisoara. Se sustragea executarii unei pedepse de 8 ani inchisoare

Un barbat de 53 de ani, din Racasdia, condamnat de Judecatoria Oravita la 8 ani de inchisoare pentru viol in forma continuata, dupa ce a abuzat sexual o fata pe care o avea in intretinere inca de cand aceasta avea 12 ani, a fost depistat de politisti. Acesta a fost dus la Penitenciarul Timisoara pentru executarea pedepsei.


”Politisti de la Politia Orasului Oravita au depistat un barbat de 53 de ani din Racasdia, condamnat de Judecatoria Oravita la 8 ani de inchisoare in regim de detentie, pentru viol in forma continuata.

Pe numele barbatului a fost emis ieri, un mandat de executare a pedepsei inchisorii, dupa ce in cursul anului 2022 au fost finalizate cercetarile in cadrul unui dosar penal intocmit la nivelul Politiei Orasului Oravita sub aspectul savarsirii infractiunii de act sexual cu un minor in forma continuata si, ulterior, viol in forma continuata”, a transmis IPJ Caras-Severin.

Potrivit sursei citate, politistii s-au sesizat din oficiu in luna aprilie 2022, in legatura cu faptul ca barbatul ar fi intretinut raporturi sexuale in mod repetat, cu o minora pe care o avea in ingrijire si ocrotire, timp de aproximativ 5 ani, de cand aceasta avea varsta de 12 ani. (V.E.)

 

Leave a Reply