Universitatea de Stiintele Vietii “Regele Mihai I” din Timisoara celebreaza Educatia. Festivitate de absolvire a studiilor pentru 800 de studenti, cu participarea extraordinara a lui Mircea Geoana

Emotie, bucurie, mesaje motivationale, focuri de artificii, show de confetti si un concert vor marca, vineri, 23 iunie, de la ora 19, Ceremonia de absolvire a studentilor celor sase facultati din cadrul Universitatii de Stiintele Vietii „Regele Mihai I” din Timisoara (USVT).


800 de studenti, alaturi de prieteni si familiile lor, sunt asteptati sa ia parte la cel mai mare eveniment de marcare a absolvirii studiilor! Ceremonia va avea loc intr-unul dintre cele mai frumoase parcuri ale Timisoarei, Parcul Rozelor, si este organizata in premiera, in aceasta formula, iar oaspete de onoare va fi Secretarul General Adjunct al NATO, domnul Mircea Geoana, oaspete al USVT.

Respectand misiunea de a forma specialisti de inalta tinuta, Universitatea de Stiintele Vietii din Timisoara celebreaza in acest moment, mai mult ca oricand, Educatia si puterea sa de transformare si devenire a fiecarui om. Formarea de specialisti cu pregatire superioarapentru economie, industrie, invatamant, stiintasi activitati sociale reprezinta nu doar unul dintre obiectivele Universitatii de Stiintele Vietii „Regele Mihai I” din Timisoara, ci insasi esenta muncii profesorilor din aceasta institutie de invatamant.

Cei 800 de studenti care vor aniversa, vineri, finalizarea studiilor sunt absolventi ai cursurilor Facultatii de Agricultura, ai Facultatii de Bioingineria Resurselor Animaliere, ai Facultatii de Inginerie si Tehnologii Aplicate, ai Facultatii de Inginerie Alimentara, ai Facultatii de Management si Turism Rural si ai Facultatii de Medicina Veterinara.

Toti acestia, alaturi de profesori si membrii ai Senatului USVT vor avea, vineri, in intervalul orar 17:30-18:15,  placerea de a se intalni cu domnul Mircea Geoana, Secretar General Adjunct NATO, oaspete al USVT.

Evenimentul de absolvire il va avea ca maestru de ceremonii pe bine-cunoscutul jurnalist Mihai Morar, cel care va prezenta si detaliile evenimentului, iarca invitat special, Excelenta Sa Domnul Secretar General Adjunct NATO – Mircea Geoana va transmite studentilor mesajul Domniei Sale. (Prof. Univ. Dr. Alin Cosmin Popescu, Rector al Universitatii de Stiintele Vietii “Regele Mihai I” din Timisoara)

Leave a Reply