Caravana medicala initiata de dr. Dorel Sandesc, medicul anului 2022, ajunge in Valcea, cu prilejul Bikers for Humanity Rock Fest

La sfarsitul acestei saptamani, Asociatia pentru ATI „Aurel Mogoseanu” Timisoara organizeaza o caravana medicala in Brezoi, judetul Valcea, cu ocazia festivalului Bikers for Humanity Rock Fest.


Aceasta actiune face parte din Proiectul ,,Impreuna pentru viata”, care a castigat trofeul ,,Campania anului”, in 2022, la Romanian Healthcare Awards, competitie cu juriu international.

La caravana participa medici din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Pius Brinzeu din Timisoara, din Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara si din Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Dr. Victor Babes Timisoara.

Caravana din Brezoi are loc vineri si sambata, 23 si 24 iunie, in incinta Spitalului Orasenesc Brezoi (DN7A), intre orele 9.00 si 14.00 si se adreseaza oricui vrea sa-si verifice starea sanatatii.

Se vor asigura consultatii gratuite de specialitate din domeniile cardiologie, pneumologie, endocrinologie, neurologie, oftalmologie, ORL, folosindu-se echipamente speciale performante.

In acest timp, in incinta festivalului se va oferi si un curs de prim ajutor cu demonstratie si practica pe manechine pentru cei care doresc sa isi imbogateasca cunostintele.

Sprijina caravana urmatorele companii medicale: Helimed, care va va asigura echipamentele medicale necesare (ecografe, aparate EKG, spirometrie etc.) si Essilor, care va asigura gratuit ochelari de vedere celor care se stabileste caau nevoie, in urma consultului. De asemenea, evenimentul e sprijinit de Look Optik, Cerealcom Timis S.A. Diamedix si Profi.

La aceasta caravana participasi Prof. Dr. Dorel Sandesc, managerul Spitalului Judetean Timisoara, desemnat „Medicul anului” in cadrul Galei Romanian Healthcare Awards (RHA) din 2022. (I.P.)

Leave a Reply