Eugen Tomac dezminte ideea unei aliante PNL-PMP si-l acuza pe Alin Nica de dezinformare. “Presedintele CJ Timis s-a pus intr-o situatie ridicola!”

Eugen Tomac, dupa ce Alin Nica a anuntat o alianta PNL-PMP in Timis: Presedintele CJ s-a pus intr-o situatie ridicola. E inacceptabil ca un partid democratic, aflat la guvernare, sa cada atat de jos incat sa vina cu dezinformari


Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a reactionat dupa ce seful Consiliului Judetean Timis, Alin Nica, a anuntat o alianta locala in 2024 intre PNL si PMP si a afirmat ca nu a fost semnat niciun protocol si ca Nica s-a pus intr-o situatie ridicola, adaugand ca este inadmisibil ca un partid democratic, aflat la guvernare, sa vina cu ”asemenea dezinformari”, relateaza news.ro.

Eugen Tomac a fost intrebat, joi, la Prima News, ce parere are despre faptul ca presedintele CJ Timis, Alin Nica, a anuntat o alianta PNL-PMP in Timis.

“Presedintele organizatiei PMP Timis este domnul Claudiu Mihalceanu, primarul celei mai mari comune din judetul Timis, Giarmata, si nu a semnat niciun protocol cu domnul presedinte al Consiliului Judetean, care s-a pus intr-o situatie ridicola din punctul meu de vedere. Este inacceptabil ca un partid democratic, aflat la guvernare, sa cada atat de jos incat sa vina cu asemenea dezinformari”, a afirmat Tomac.

El a declarat ca ii pare rau ca lideri ai PNL se duc spre asemenea manifestari politice care ii dezonoreaza.

“Sunt lucruri care mie imi pare rau ca se intampla in politica. Mie imi place claritate. Or, exact din cauza unui asemenea comportament neserios si neasumat, lipsit de fair-play, multi oameni nu vor sa mai auda de politica si eu ii spun domnului presedinte al Consiliului Judetean Timis ca daca are ceva neclaritati ma poate suna pe mine direct si il lamuresc ca stie ce inseamna politica, vot si democratie. Si imi pare rau ca lideri ai PNL se duc spre asemenea manifestari politice care ii dezonoreaza”, a transmis presedintele PMP, conform news.ro.

Pe de alta parte, Alin Nica a declarat ca pentru alianta cu PMP, pentru alegerile din 2024, a discutat cu liderii statutari ai filialei.

N-am discutat cu o aripa sau alta, am discutat cu conducatorii statutari ai filialei care in bloc au spus clar ca ei opteaza pentru deschiderea discutiilor in vederea unei colaborari anul viitor, cu noi, cu PNL, si nu cu USR, respectiv cu Forta Dreptei.

E o nota discordanta pe care filiala Timis a PMP o face in raport cu celelalte filiale de la nivel national, dar chestiunile acestea tin de bucataria lor interna. Din perspectiva noastra, noi suntem deschisi la orice cooperare cu forte democratice care sunt reprezentate in judetul nostru astfel incat sa maximizam rezultatul electoral anul viitor. Iar Partidul Miscarea Populara este destul de apropiat de noi ca viziune si program politic”, a declarat, joi, Alin Nica. (Mara Ion)

Leave a Reply