Prezidentiabilul Mircea Geoana, baie de multime la ceremonia de absolvire a studentilor din cadrul Universitatii de Stiintele Vietii „Regele Mihai I” din Timisoara

Ceremonia de absolvire a studentilor celor sase facultati din cadrul Universitatii de Stiintele Vietii „Regele Mihai I” din Timisoara (USVT), care a avut loc, vineri seara, in Parcul Rozelor din Timisoara, si la care au participat peste 2.500 de persoane, s-a transformat si intr-un exercitiu de imagine pentru Mircea Geoana, secretarul general adjunct al NATO, unul dintre potentialii candidati, de anul viitor, la presedintia Romaniei.


Politicianul cu radacini ideologice in PSD a avut un discurs mobilizator, de bun roman, si le-a cerut absolventilor USVT, dar si actualilor studenti, sa nu se simta complexati in viata, niciodata, pentru ca au meserii de mare viitor.

Am o rugaminte: sa nu va simtiti niciodata complexati sau provinciali oriunde veti ajunge. Sunteti la fel de buni ca oricine altcineva, bine pregatiti. Eu angajez la NATO romani si sunt printre cei mai bine apreciati. Sunt foarte bine pregatiti. Privirea sus si spinarea dreapta, vointa si ambitie va doresc.

Apartinem celei mai puternice aliante din istoria umanitatii. Apartinem NATO. Nu va faceti griji!”, i-a asigurat Geoana pe cei peste 800 de absolventi, cu recomandarea ca puritatea si frumusetea sa fie pastrate, pentru ca pot fi mentinute la orice varsta.

In acelasi registru si-a plasat discursul festiv si prof.univ. dr. Cosmin Popescu, rectorul USVT, care a explicat importanta succesului si a fericirii in viata.

“Sa va ajute Dumnezeu sa luati cele mai bune decizii in viata, dragi absolventi! Va doresc sa fiti oameni de succes si oameni fericiti. In seara aceasta parintii si absolventii sunt oameni fericiti. Fericirea inseamna sa-ti vezi copilul sanatos si absolvind o institutie de prestigiu international, asa cum este Universitatea de Stiintele Vietii Timisoara”. 

Discursuri motivationale, emotie, bucurie, mesaje motivationale, focuri de artificii, show de confetti, un mare concert, toate acestea au fost ingredientele unui eveniment extrem de reusit, de neuitat pentru cei 2.500 de studenti, parinti, profesori, prieteni si invitati, eveniment organizat impecabil de actuala conducere a USVT. (E.T.)

Foto: Costi DUMA

Leave a Reply