FLAGRANT! Dealer de droguri din Timisoara, saltat de politisti in momentul in care ridica un colet cu canabis din Spania

Operatiune spectaculoasa a procurorilor DIICOT Timisoara, care au reusit sa prinda in flagrant un dealer de droguri, in momentul in care ridica un colet primit din Spania.


S-a dispus retinerea traficantului pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de trafic international de droguri de risc si complicitate la fals material in inscrisuri oficiale.

Barbatul a ridicat, cu un buletin fals, un compresor de aer trimis prin posta din Spania, in care era ascunsa o cantitate importanta de droguri.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Timisoara impreuna cu ofiteri din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara – Serviciul Antidrog au prins in flagrant inculpatul in timp ce prelua, cu ajutorul unui document de identitate fals, un colet ce continea droguri de risc.

Coletul, expediat din Spania prin intermediul unei firme de curierat, continea cantitatea de 5,5 kilograme canabis, ambalata in opt pungi vidate, ascunse in rezervorul unui compresor de aer. La data de 22 iunie 2023, judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Timis, a dispus arestarea preventiva a inculpatului, pentru o perioada de 30 de zile. Actiunea a beneficiat de sprijinul lucratorilor din cadrul Directiei Regionale Vamale Timisoara”, a transmis DIICOT. (V.E.)

Leave a Reply