Profesorul Ovidiu Constantin Bunget a preluat colanul de guvernator al Districtului Rotary 2241 Romania si Republica Moldova

Predarea colanului Districtului Rotary 2241 Romania si Republica Moldova a avut loc, in 23 iunie, la Cramele Recas, in cadrul unei ceremonii solemne la care au participat rotarienii de la toate cluburile din judetul Timis.


Florin Marginean, guvernator 2022 – 2023, a predat colanul lui Ovidiu Constantin Bunget, guvernator 2023- 2024.

Au participat membrii cluburilor Rotary din Timis (Rotary Timisoara, Rotary Cetate, Rotary Ripensis, Rotary Opera, Rotary Cosmopolitan, Rotary Buzias, Rotary Lugoj si Rotary Jimbolia) care conform traditiei au organizat ceremonia de schimbare a colanului de presedinte la fiecare club pentru mandatul 2023 – 2024.

A fost un eveniment deosebit care, pe de o parte, a incununat un an de activitate sustinuta de exceptie, iar pe de alta parte, a deschis un nou episod din viata miscarii rotariene din Districtul 2241 pentru performanta in sfera voluntariatului si a calitatii, conform principiului rotarian “We serve!”

Mesajul noului guvernator si mesajele noilor presedinti s-au facut auzite dupa modelul Rotary International, vocea implicarii in servicii sociale, dedicate profund vietii comunitatii.

Presedintii care si-au incheiat mandatul au predat colanele noilor presedinti, ca simbol al pastrarii constante a valorilor Rotary, au arata succesele anului rotarian 2022–2023, iar noile echipe vor continua, adaugand valoare si speranta pentru anul 2023 – 2024.

In mesajul sau, Ovidiu Constantin Bunget a pus accent pe continuitatea proiectelor, dar si pe initierea altora noi.

La Rotary, vorbim intotdeauna despre prietenie si voluntariat, doua elemente esentiale care ne coaguleaza. Viitorul suna bine, spunea cineva.

Viitorul nostru in Rotary pentru 2023 – 2024 l-am putea rezuma in cateva cuvinte: memberfield, cresterea calitatii si a numarului membrilor rotarieni.

La Rotary, vorbim despre prietenie si camaraderie, dar si de integrarea Rotaract in Rotary.

Vorbim si despre proiectul locomotiva al Rotary international, privind combaterea poliomielitei la nivel mondial.

Vorbim in acelasi timp si despre continuitatea proiectelor pe care le avem in districtul Republica Moldova -Romania.

Bineinteles ca vom demara si proiecte noi si va incurajez sa le initiati si sa oferiti speranta oriunde va aflati in comunitatile dumneavoastra. Daruiti bucurie in jur si lucrurile o sa mearga foarte bine!”.

Miscarea Rotary inseamna un serviciul pus in folosul celorlalti, promovarea intelegerii mondiale, a bunavointei si a pacii. Exista peste 1,2 milioane rotarieni, membrii ai unuia din cele peste 32 000 cluburi Rotary, din 200 de tari. (I.P.)

Sursa: Ziua de Vest 

 

Leave a Reply