Ucisi in propria casa! Doi batrani din Timisoara au fost injunghiati de un criminal, in imobilul aflat vizavi de Palatul Justitiei / VIDEO

Doi batrani au fost ucisi, marti seara, dupa ora 23, in propria locuita din Piata Tepes Voda din Timisoara, la cativa metri de Palatul Justitiei, unde-si au sediile instantele de judecata si unitatile de parchet din Timis.


Potrivit pressalert.ro, barbatul in varsta de 75 de ani si femeia de 78 de ani vorbeau la telefon cu un nepot din Germania. La un moment dat, cei doi i-au spus, panicati, ca se aud zgomote suspecte si ca cineva incearca sa intre in casa.

Un alt nepot a fost  alertat si cand a ajuns la usa apartamentului a dat nas in cu criminalul. A urmat o lupta scurta, iar agresorul a scapat dupa ce l-a ranit cu un cutit, ranile fiind superficiale. Ranitul a sunat la 112, iar un echipaj de politie a ajuns, in scurt timp, la locul tragediei. Conform primelor investigatii, cei doi au fost asasinati cu un un cutit de mari dimensiuni.

Criminalistii au inceput cercetarile la fata locului, pentru a descoperi probe care sa-i conduca la descoperirea criminalului, in timp ce politistii de la Serviciului de Investigatii Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, incearca sa stabileasca identitatea criminalului, care risca ani grei de puscarie pentru omor calificat.

Dupa primele semnalmente, atacatorul ar avea aproximativ 1,80 metri inaltime, este brunet si, in momentul in care a fugit de la locul crimei, era intr-o pereche de pantaloni scurti. (V.E.)

Leave a Reply