Alerta la Timisoara! Imobilul in care s-ar ascunde ucigasul celor doi batrani, inconjurat de politisti si de luptatori din trupele speciale

Politisti si luptatori ai fortelor speciale au descins, nu cu mult timp in urma, la o pensiune din zona garii Timisoara Nord, unde au informatii ca s-ar putea ascunde principalul suspect in cazul dublei crime care a socat Romania. Zona a fost impanzita de politisti si luptatori au fortelor speciale.


Oamenii legii au evacuat zona din jurul imobilului, pentru ca inauntru s-ar afla un individ deosebit de periculos. La fata locului continua sa vina efective ale Politiei. Blocul in care s-ar afla criminalul a fost incercuit si se intervine in forta, in incercarea de a-l captura.

In jurul orei 18, politistii au descins la casa mamei presupusului criminal, dar nu l-au gasit acolo.

Potrivit legistilor, batranii ucisi au avut parte de o moarte violenta si au mai multe lovituri de cutit in zona gatului si pieptului. De asemenea, medicii spun ca cei doi soti ar fi incercat sa se apere de criminal.

Victimele erau la telefon cu nepotul lor din Germania cand au auzit ca cineva le-a intrat in casa, apoi convorbirea s-a intrerupt. Copilul de 13 ani care vorbea cu bunicii la telefon in momentul in care au fost omorati este in stare de soc.

“A intrat peste noi”, sunt ultimele cuvinte ale femeii care a sfarsit sub loviturile de cutit ale agresorului.

Criminalul este inca in libertate, iar familia crede ca batranii il cunosteau pentru ca altfel nu i-ar fi deschis usa. (V.E.)

Leave a Reply