Cantareata Stana Stepanescu, implicata intr-un accident rutier! Masina vedetei, tamponata de un TIR. „Multumim lui Dumnezeu ca nu a fost fatal!”

Vedeta muzicii populare banatene Stana Stepanescu a fost implicata, azi, intr-un grav accident rutier, pe DN 6, intre Caransebes si Lugoj, chiar in timp ce se deplasa catre Timisoara, pentru a participa la funeraliile regretatului taragotist Petrica Vita.


Potrivit declaratiei artistei, citata de Reper24, accidentul s-a produs in apropiere de comuna Jena, in momentul in care in fata autoturismului Toyota RAV4 condus de sotul acesteia, acordionistul Boji Ciobotin, a sarit un caine.

Soferul a franat brusc si a cautat sa pastreze trasa pe banda lui de circulatie, dar din spate un autocamion inmatriculat in Bulgaria, care circula cu viteza si nu a pastrat distanta regulamentara in mers, nu a mai putut evita impactul cu masina din fata.

Autovehiculul in care se aflau cei doi artisti a fost proiectat violent pe banda opusa de circulatie si numai un mare noroc a facut ca din sens invers sa nu circule alte masini in acel moment!

Din fericire, cele doua persoane aflate in autovehicul nu au suferit rani grave si au reusit sa iasa singure din masina.

Tirul care ne-a lovit din spate circula cu viteza, pentru ca altfel nu-mi explic cum a reusit sa se produca acest impact resimtit de noi la modul violent. Simt niste dureri la spate si chiar acum voi merge la spital, dar am fost nevoita sa stau la politie pentru declaratii, autovehiculul fiind inmatriculat pe numele meu. Nici nu mai avem ce sa mai reparam la el, e dauna totala, portbagajul a ajuns pana la bancheta din spate.

Boji se simte bine, nu acuza leziuni sau dureri, dar in cazul meu trebuie sa fac investigatii. Multumim lui Dumnezeu ca am fost singuri in masina si nu am avut pasageri pe bancheta din spate. Am scapat cu viata!“, a declarat Stana Stepanescu, managerul Casei de Cultura Municipale din Caransebes.

De altfel, pe contul sau de Facebook, artista a postat fotografii cu masina distrusa si comentariul „Multumim lui Dumnezeu ca suntem bine si nu a fost fatal!”. (E.T.)

Leave a Reply