EXCLUSIV! A fost identificat autorul crimelor feroce de la Timisoara. Un tanar din Serbia care spune ca traieste la Viena

Capturat de politisti sub un pod din zona Solventul, la cateva sute de metri de Gara de Nord, dupa ce a reusit sa dispara dintr-un imobil care a fost asaltat de mascatii de la trupele speciale, autorul dublei crime de la Timisoara a fost retinut pentru 24 de ore si condus in arestul IPJ Timis.


Surse din cadrul anchetatorilor ne-au dezvaluit ca numele sau este Minda Alexandru Andrei, 38 de ani, si este originar din Voivodint, un sat de la periferia orasului Vraset, Serbia, o localitate aflata la 92 de kilometri de Timisoara. Acesta ar fi recunoscut imediat crimele si le-a spus politistilor ca i-a ucis pe batrani pentru ca a intrat in panica.

Pe de alta parte, faptul ca autorul crimelor de la Timisoara este originar din Serbia alimenteaza suspiciunea ca ar fi vorba despre o razbunare si nu despre un jaf de cateva mii de lei dat la pont.

De remarcat faptul ca portretul robot intocmit de specialistii IPJ Timis seama aproape izbitor cu autorul crimelor, element care, in opinia specialistilor, a contribuit decisiv la prinderea rapida a criminalului, inainte ca acesta sa paraseasca tara. Vom reveni. (G.I.)

Leave a Reply