VIDEO / Politia Timis multumeste cetatenilor pentru sprijinul acordat in operatiunea de prindere a criminalului care a ucis doi batrani din Timisoara

Capturarea in timp record a criminalului originar din Serbia, care a ucis cu sange rece doi batrani din Timisoara, a fost facilitata si de spiritul civic al cetatenilor Timisoarei, care au sunat la 112 ori de cate ori au zarit pe strada sau in blocurile din oras persoane care semanau cu portretul robot facut public de anchetatori.


“Putem spune ca aceasta capturare si depistare a barbatului se datoreaza si sprijinului primit din partea cetatenilor, intrucat acestia au semnalat de fiecare data cand vedeau o persoana care seamana cu barbatul cautat de politie. Pe aceasta cale le multumim”, a declarat Aurora Voicila, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

Reamintim ca Minda Alexandru Andrei, 38 de ani, originar din Voivodint, Serbia, a fost prins la mai putin de 48 de ore de la asasinarea a doi batrani, sot si sotie, in varsta de 75 si 78, peste care a intrat in apartamentul in care locuiau, intr-un imobil situat vizavi de Palatul de Justitie. (G.I.)

Leave a Reply