Sediul unui post de politie din Oltenia a ajuns in vizorul IGPR, dupa ce in fata acestuia a fost amplasata o terasa cu mici si bere si mai multe aparate de box

Mai multe filmari aparute pe retelele de socializare au surprins momentul in care in fata sediului de politie din comuna Scoarta, unde are loc un festival, se desfasoara adevarate petreceri.


Oamenii sunt surprinsi in timp ce danseaza, de parca ar fi intr-un club. Mai mult, au fost amplasate si aparate de dat cu pumnul, o terasa unde se vand mici si bere, dar si o rulota de tip fast-food.

Postarea a starnit un val de comentarii, unde oamenii se amuza copios pe seama imaginilor, fie critica politia pentru ca a permis sa se intample asa ceva. 

“Mergea si un dozator de bere”, “Poate se amplaseaza si cortul cu circ” sunt doar doua dintre comentariile ironice la adresa politistilor.

Politia a reactionat, dupa ce imaginile au devenit virale pe Facebook.

“Avand in vedere imaginile  postate pe o pagina de socializare, in care se observa trei aparate de box, utilizate in scop de divertisment, amplasate in fata Postului de Politie Scoarta, precum si mai multi stalpi in marginea drumului national 67, ca urmare a organizarii unei festivitati locale, Compartimentul de Relatii Publice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Gorj este abilitat sa comunice urmatoarele:

Din verificari, politistii au stabilit ca aparatele respective au fost depuse in acel spatiu pentru o scurta perioada de timp, in prezent fiind amplasate pe terenul unde va avea loc festivitatea.

Conducerea institutiei a dispus efectuarea de verificari cu privire la legalitatea amplasarii stalpilor respectivi, iar in functie de rezultatul acestora, vor fi dispuse masurile legale care se impun“, se arata in comunicatul Politiei Romane. (V.E.)

Leave a Reply