De la inima, la inima! Politistii de penitenciare din Timisoara, solidaritate pentru salvarea de vieti omenesti

Convinsi fiind ca, un sfert de ora cat dureaza o donare poate insemna o viata intreaga pentru un OM in suferinta, 34 de angajati ai Penitenciarului Timisoara au participat astazi, 04 iulie a.c., la o campanie de donare de sange initiata chiar in interiorul institutiei, cu sprijinul echipei de colecta mobila a Centrului Regional de Transfuzie Sanguina Timisoara.


In ultimii ani, angajatii Penitenciarului Timisoara participa in mod constant la campaniile de donare de sange, demersul lor reprezentand un ajutor acordat institutiilor medicale ce se confrunta cu situatii dificile, cauzate de insuficienta sangelui necesar transfuziilor, constituind totodata un gest de solidaritate cu cei aflati in suferinta.

Un gest mic cu o semnificatie mare pentru sustinerea societatii, pentru salvarea de vieti omenesti, un act de normalitate in cadrul unei societati responsabile, care pretuieste altruismul si bunatatea, dar in acelasi timp si o motivatie pentru cetateni de a participa la donarea voluntara de sange.

Politistii de penitenciare care au donat sange au donat si o suma de bani in scop caritabil pentru construirea unui loc de joaca exterior pentru copiii internati in spital.

Campania De la inima, la inima a fost organizata pentru al saselea an consecutiv, in contextul marcarii Zilei Personalului din sistemul administratiei penitenciare. (Penitenciarul Timisoara – comisar sef de politie penitenciara Ramona Bana, purtator de cuvant)

 

Leave a Reply