Acuzatii dure la adresa chestorului Alin Petecel, inspectorul sef al IPJ Timis, dupa ce procurorii au clasat dosarul de abuz in serviciu in care a fost cercetat penal

Valer Kovacs, fostul lider de sindicat din cadrul IPJ Timis, care s-a transferat la Brigada Autostrazi pentru a scapa de presiunile si amenintarile venite din partea sefilor din politia timiseana, a lansat un atac extrem de dur la adresa inspectorului sef Alin Petecel.


Mesajul sau razboinic a ajuns, in direct, la cei peste 800 de fani care i-au urmarit dezvaluirile matinale, din urma cu doua zile, dar si la comunitatea fanilor de pe TikTok, care a trecut de cifra de 100.000. De ce este atat de suparat politstul din Timis?

Pentru ca, in timp ce fostul sef al DIICOT, procurorul Daniel Horodniceanu, a fost trimis in judecata disciplinara de catre Inspectia Judiciara, fiind acuzat de „atitudine agresiva, intimidanta, de natura sa puna interlocutorii intr-o pozitie umilitoare”, in urma incidentului cu un echipaj de politie din Iasi, fostul sau sef, chestorul Alin Petecel, a fost scos „basma curata” de catre procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara, care l-au cercetat pentru abuz in serviciu.

„Plangerea mea impotriva solutiei de clasare a fost respinsa ca neintemeiata. Procurorii au stabilit ca nu a fost abuz in serviciu, cand am fost dat afara din politie fara motiv, ci doar o eroare judiciara. Domnul chestor are rude de gradul I la parchet, care sigur s-au interesat de acest dosar. Un prieten din politie m-a avertizat: “Valer, ai grija de mafia din IPJ Timis! Acolo se tin in brate unul pe altul!”. Inspectorul sef la de IPJ Timis este infractor dovedit, are in subordine 1500 de politisti, se plimba la munte cu masina de serviciu, la casa de vacanta de la Surduc, pe banii statului, da afara din politie pe cine vrea muschiu’ lui, dar nu pateste nimic. E tinut in brate politic, de liderii PSD Timis”, a dezvaluit Valer Kovacs, a carui sustinere publica s-a conturat in timpul declaratie de pe TikTok.

Peste 5000 de like-uri, intr-o ora de discurs online, dar si peste 2.500 de mesaje de incurajare. Mult mai mult decat obtine Marian Godina, celalalt politist incomod din cadrul MAI, intr-o discutie online cu urmaritorii sai.

Pentru a se pune la adapost de aventualele repercusiuni, Valer Kovacs a tot repetat ca vorbeste in calitate de avertizor de integritate, potrivit Legii 361/2022, si a lansat un mesaj dur si catre partidele politice, catre politicienii care tin in functii politisti obedienti: “Jos labele de pe Politia Romana!”.

Deocamdata, chestorul Alin Petecel, inspectorul sef al IPJ Timis, cu sanse mari de a fi avansat la varful IGPR, inca nu a raspuns solicitarii Impact Press de a da o replica acuzatiilor venite din partea lui Valer Kovasc, care a riscat sa-l eticheteze pe seful politistilor din Timis ca fiind un „infractor dovedit”. Un mare risc… (G.I.)

One thought on “Acuzatii dure la adresa chestorului Alin Petecel, inspectorul sef al IPJ Timis, dupa ce procurorii au clasat dosarul de abuz in serviciu in care a fost cercetat penal

  1. Asta-i smecheria ; cu cat esti mai prostalau si slugarnic ca sef, dar esti protejat esti avansat.

Leave a Reply