„Autoportretul” lui Vincent Van Gogh si multe alte opere realizate din materiale reciclate. Descopera tablouri din doze de aluminiu, la Iulius Town Timisoara! (P)

Artistii participanti la concursul Can Art&Design Festival imbina intr-un mod ingenios arta si sustenabilitatea. Astfel, au luat nastere noua lucrari de arta moderna realizate din doze de aluminiu, ce reproduc creatii celebre si care pot fi admirate in Iulius Town, pana in 23 iulie 2023. Vino sa vezi „Autoportretul” lui Vincent Van Gogh, „Sarutul” lui Gustav Klimt, lucrarea „Chaplin – The Sad Man” si nu numai, intr-o expozitie inedita.


Iulius Town alaturi de Asociatia Alucro promoveaza reutilizarea creativa a dozelor de aluminiu si transformarea lor in lucrari de arta cu utilitate pentru spatiul public. Astfel, in piateta Intersport de la etajul 1 din Iulius Mall, pot fi admirate tablourile: „Rupestra 3000″, „Cei 3″, „Youth”, „Simbioza Generatiilor”, „Autoportretul” lui Vincent Van Gogh, „Sarutul” lui Gustav Klimt, „Chaplin – The Sad Man”, „Cenzura – un mecanism de supravietuire” si „Cosmos”. Acestea sunt realizate de artisti romani din toata tara, profesionisti si amatori, si au luat nastere in urma concursului Can Art&Design Festival.

Scopul evenimentului este de a atrage atentia asupra reciclarii, ne invita pe toti sa privim deseurile ca pe o resursa valoroasa si sa gasim modalitati creative de a le transforma in lucruri noi si utile. Nu in ultimul rand este un alt fel de semnal de alarma pentru modul in care putem contribui la reducerea poluarii si a impactului asupra mediului inconjurator. Expozitia este destinata publicului larg, iar intrarea este libera.

Tablourile au putut fi admirate si in Iulius Mall Cluj si Palas Campus, iar acum au ajuns si in Iulius Town.

Vino la Iulius Town sa vezi cum poti recicla dozele din aluminiu intr-un mod special si descopera o expozitie 100% ecologica! (I.P.)

Leave a Reply