Muzicon Summer Camp: Se cauta 10 artisti pentru hub-ul de creatie muzicala de la Buzad, Timis

Muzicon Summer Camp a deschis apelul pentru tabara de creatie care va fi organizata la The Village, Buzad, in perioada 13-19 august 2023.


Doritorii pot trimite un portofoliu cu creatii proprii sau colaborari (varianta de studio sau live), precum si o scurta descriere relevanta a pieselor, pe adresa muziconhub@gmail.com, pana vineri, 28 iulie. Zece artisti vor fi selectati si anuntati pe 1 august 2023. In cadrul taberei, acestia vor beneficia de toate conditiile, inclusiv transport, cazare, masa si onorariu.

“In primul rand ne propunem sa cream muzica noua. Vom forma grupuri de lucru si vom valorifica din plin interactiunea cu spatiul atat de special de la Buzad. Proiectul Muzicon din care face parte aceasta tabara are ca principal scop dezvoltarea scenei muzicale alternative, dar asteptam la inscrieri creatori din cele mai diverse genuri, indiferent de instrumentul muzical folosit, singura conditie fiind sa fi implinit 18 ani”, a spus Bogdan Cotirta Gruicin, initiatorul hub-ului de creatie muzicala.

In ultima zi a taberei, in 19 august, va fi organizat un showcase live cu public, in care vor fi interpretate piesele realizate pe parcursul saptamanii.

Proiectul face parte din portofoliul Consiliului Judetean Timis pentru Programul cultural national Timisoara – Capitala Europeana a Culturii in anul 2023 si este finantat prin programul LoB2023+, derulat de Centrul de Cultura si Arta al Judetului Timis. (I.P.)

Leave a Reply