Sofer oprit cu focuri de arma, pe o strada din Calafat! Unul dintre pasagerii din autoturism a devenit violent, in momentul legitimarii, si a fost impuscat in picioare

Un sofer care a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor a fost urmarit de agentii care s-au vazut nevoiti sa traga mai multe focuri de arma, dupa ce unul dintre pasageri a devenit recalcitrant.


Conducatorul autoturismului nu avea permis de conducere si consumase alcool. Incidentul a avut loc, marti, in municipiul Calafat din judetul Dolj.

”Politisti din cadrul Politiei Municipiului Calafat, in timp ce se aflau in exercitarea atributiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire conducatorului unui autoturism ce circula pe drumurile publice, din municipiul Calafat. Acesta a refuzat sa opreasca, fiind urmarit pe strada 1 Decembrie, unde a fost oprit de politisti”, a transmis IPJ Dolj.
Soferul a refuzat sa se legitimeze, iar unul dintre cei doi pasageri a devenit recalcitrant. Politistii s-au vazut nevoiti sa traga focuri de arma.

”Conducatorul auto a refuzat sa se legitimeze, iar alti doi barbati, de 30 si 40 de ani, aflati ca pasageri in autoturism, au devenit recalcitranti. Pe fondul actelor de violenta ale barbatului de 40 de ani, din municipiul Bailesti, asupra politistilor, un politist a efectuat un foc de avertisment in plan vertical si, dat fiind faptul ca a continuat sa se manifeste agresiv, pentru a opri agresiunea si pericolul iminent, politistul a executat alte doua focuri in directia membrelor inferioare, barbatul fiind preluat si escortat la spital, pentru ingrijiri medicale”, a mai precizat IPJ Dolj, arata news.ro.

Politistii au constatat ca soferul care nu a oprit la semnal nu avea permis de conducere si consumase alcool. (V.E.)

Leave a Reply