Veste buna pentru soferi! Au inceput lucrarile la tunelurile pentru ursi, ultimul lot din autostrada A1 Lugoj – Deva

default

Pe ”lotul cu tuneluri” Margina – Holdea, de pe autostrada autostrada A1 Lugoj – Deva, lotul 2, se lucreaza la decopertarea terenului si la drenarea apelor din zona, urmand ca antreprenorul sa aduca si alte utilaje pentru a efectua restul lucrarilor pregatitoare.


Pana acum, s-a decopertat pana la km 51 al proiectului, mai precis pana inainte de intrarea in primul tunel care se va construi pe acest sector.

Lungimea celor doua tuneluri din proiect va fi de aproximativ 2,13 km.

default

“Reamintim ca pentru obiectivul major de investitii: Autostrada Lugoj –Deva (A1), Lot 2: km 27+620 – km 56+220, Sectiunea E si finalizare Sectiunea D, antreprenor este Asocierea S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. – S.C. SA & PE CONSTRUCT S.R.L. – EURO-ASFALT d.o.o.  – explica DRDP Timisoara.

Pe ”lotul cu tuneluri” de pe autostrada #A1 Lugoj – Deva, lotul 2, se lucreaza la decopertarea terenului si la drenarea apelor din zona, urmand ca antreprenorul sa aduca si alte utilaje pentru a efectua restul lucrarilor pregatitoare.

Pana acum s-a decopertat pana la km 51 al proiectului, mai precis pana inainte de intrarea in primul tunel care se va construi pe acest sector. Lungimea celor doua tuneluri din proiect va fi de aproximativ 2,13 km. Tunelurile vor fi formate din doua galerii unidirectionale prevazute pe fiecare cale de circulatie cu platforma de 11,25 m.

Reamintim ca pentru obiectivul major de investitii: Autostrada Lugoj –Deva (A1), Lot 2: km 27+620 – km 56+220, Sectiunea E si finalizare Sectiunea D, antreprenor este Asocierea S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. – S.C. SA & PE CONSTRUCT S.R.L. – EURO-ASFALT d.o.o. (Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara)

Leave a Reply