VIDEO Un alt sofer de pe autostrada A1 Deva – Nadlac s-a ales cu dosar penal, dupa ce a incercat sa-l mituiasca pe politistul Valer Kovacs

Agentul sef Valer Kovacs, care a devenit spaima soferilor spagari de pe autostrada A1 Deva – Nadlac, a sesizat ofiterii anticoruptie cu un nou caz de dare de mita. Polilitistul timisorean de la Brigada Autostrazi a refuzat o spaga de 100 de euro si a sesizat imediat DGA Arad.


„La data de 15.07.2023 in jurul orei 13,40 numitul B.H, cetatean turc, in varsta de 35 ani, a savarsit o contraventie la regimul rutier cu autoutilitara IVECO nr … si semiremorca Schmitz  nr … pe A1, la km 530, sens Arad – Timisoara, iar in momentul solicitarii documentelor, acesta a oferit suma de 50 euro pentru a nu fi sanctionat contraventional, ulterior revenind cu 100 euro. A fost intocmit dosar penal pentru dare de mita si impotriva acestuia au fost luate masurile legale”, ne-a comunicat DGA Arad.

De altfel, politistul incoruptibil Valer Kovacs nu este la primul denunt impotriva soferilor spagari care circula pe autostra A1 Deva – Nadlac, pana in prezent avand peste 15 desistari, urmate de denunt penal. „In alte tari te aresteaza imediat daca dai spaga la politisti. De exemplu, in Spania”, ne-a transmis Valer Kovacs. (G.I.)

One thought on “VIDEO Un alt sofer de pe autostrada A1 Deva – Nadlac s-a ales cu dosar penal, dupa ce a incercat sa-l mituiasca pe politistul Valer Kovacs

  1. Acolo va ajunge si el cat de curand . Am vazut multi ca asta in 45 de ani de soferie . Daca ia carnete la smecheri nu este problema dar a uitat ca este om si parleste oameni saraci . Cel de sus nu va dormi . Ce ai castigat ma ca ai lasat un om fara serviciu si o familie fara venituri . Era vre unul bogat , smecher , a dat telefon cuiva sa-l scape ?!!! jagardea !!! Puscaria sa te manance !!!

Leave a Reply