Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara, misiuni de ordine si siguranta publica la evenimentele din acest sfarsit de saptamana

Si in acest sfarsit de saptamana, Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara, alaturi de celelalte institutii cu atributii in domeniu, va lua masuri pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica, la evenimentele cu public numeros organizate in zona de competenta.


Vom fi alaturi de participantii la evenimentele ce se vor desfasura in judetul Timis, cu prilejul organizarii „Zilelor Jimboliene” si „Zilelor Comunei Periam”, pentru ca acestia sa petreaca momente linistite, in siguranta.

De asemenea, efective de jandarmi vor fi prezente atat in judetul Arad, la sarbatoarea „Zilele Comunei Vinga” si la festivalul „Bulci Fest” organizat in comuna Bata, cat si in judetul Hunedoara, la manifestarile dedicate „Zilelor Municipiului Petrosani”, asigurandu-ne ca evenimentele raman sigure, pentru cei care aleg sa se bucure impreuna cu cei dragi, de atmosfera festiva.

Indrumam participantii sa faca alegeri responsabile, tinand cont de urmatoarele recomandari:

– sa manifeste rabdare, sa respecte regulile stabilite de organizator si indicatiile jandarmilor, evitand implicarea in conflicte de orice natura;

– in cazul in care sunt martorii savarsirii unor fapte de natura antisociala, sa solicite sprijinul fortelor de ordine din zona sau sa solicite echipajele de jandarmi prin Sistemul Unic de Urgenta „112”;

Va reamintim ca descurajarea si combaterea fenomenului consumului de substante interzise este un obiectiv principal pentru toti jandarmii prezenti la manifestari.

Va dorim un weekend cu voie buna, noi avem grija sa petreceti, fiecare zi, in siguranta! (Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara, Compartimentul Informare, relatii publice si cu publicul)

Leave a Reply