Avocata politistului de la IPJ Bihor care s-a plans ca datele sale personale au fost accesate ilegal de colegi, amenintata in stil mafiot

Avocata politistului de la IPJ Bihor – care, zilele trecute, a reclamat faptul ca datele sale personale au fost accesate ilegal, de catre colegi din Politie, in interesul unui om de afaceri din oras – a dezvaluit ca a fost amenintata in stil mafiot, pentru a renunta sa-l mai apere pe omul legii.


”Ai grija pe cine reprezinti la Politia Oradea, pentru ca iei bataie!”, a fost mesajul primit de avocata de la o persoana necunoscuta, care a sunat insistent pe telefonul sau.

Raluca Todorut, din Baroul Bucuresti, a anuntat ca merge mai departe cu apararea comisarului Paul Filimon si ca a depus, deja, o plangere la parchet, in care solicita ca agresorul sa fie identificat si tras la raspundere penala.

„Va dati seama ca mi-a inspirat o stare de teama. Am facut imediat legatura cu investigatia pe care ati publicat-o, despre cazul domnului Filimon, pe care l-am reprezentat in cursul urmaririi penale. Eu am participat la toate audierile si da, am fost destul de incisiva in acest dosar, asa ca acest telefon venit imediat dupa publicarea investigatiei nu mi se pare o coincidenta”, a povestit Todorut.

“Am depus deja o plangere care urmeaza sa ajunga la Parchet. Vreau sa-mi publicati inclusiv numele, pentru ca acesti indivizi sa stie ca nu-mi este frica. Sunt o femeie cu doi copii mici acasa si nu vreau sa ajung sa ma uit in spate cand merg pe strada. Nu e normal! O sa merg pana in panzele albe pentru a afla cine a fost in spatele acestui telefon”, a declarat avocata Raluca Todorut, citata de jurnalistii de la Recorder. (G.I.)

Leave a Reply