VIDEO / Alin Nica, vedeta populara la spectacolul organizat de Ziua Judetului Timis! Presedintele CJT a interpretat doua cunoscute melodii folclorice

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Alin Nica, a oferit un moment inedit spectatorilor care, joi, 27 iulie, au fost prezenti la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul, la spectacolul organizat cu prilejul Zilei Judetului Timis. Seful judetului si-a amintit ca, in 2009, a participat la selectia nationala pentru Concursul Muzical Eurovision, si a urcat pe scena, in aplauzele spectatorilor, si a cantat doua melodii folclorice.


Dupa ce interpretii Daniel Scorobete, Daniel Gavrilut Pirvoni si Luminita Safta si-au incheiat programul, prezentatoarea spectacolului, Felicia Stoian, l-a invitat pe scena pe Alin Nica.

”Am urcat pe scena alaturi de Ansamblul Profesionist Banatul, pregatit sa tin un discurs, insa, la invitatia organizatorilor am acceptat sa particip la un moment artistic inedit. Marturisesc ca am avut emotii, dar bucuria de a imparti scena cu artisti atat de minunati, m-a facut sa indraznesc.

Am cantat doua melodii populare, una din Banat si una din Ardeal, iar legatura pe care am simtit-o cu publicul inca imi da energie! Multumesc pentru invitatie Lilianei Laichici, directoarea Centrului de Cultura si Arta al Judetului Timis si organizatoarea spectacolului „Atemporal”!”, spune Alin Nica.

Presedintele CJT a interpretat „Saraca copilarie”, o doina a regretatului Achim Nica, si „Cand era sa ma petrec”, un mare hit din Ardeal, in aplauzele celor prezenti in sala de spectacol. Desi cele doua piese au fost gustate de public, Alin Nica nu a fost bisat, deci nu a mai revenit pe scena… (Carla Radulescu)

 

One thought on “VIDEO / Alin Nica, vedeta populara la spectacolul organizat de Ziua Judetului Timis! Presedintele CJT a interpretat doua cunoscute melodii folclorice

  1. e varianta pe tumbe pt toți primarii si pe circoteca plus minciunile aferente inainte de alegeri asa ca cantați pe laalte mese alesilor

Leave a Reply