Fostul interlop Lucian Torj a ajuns sarac lipit! Executorul nu i-a gasit in conturi nici macar 3.000 de lei, atat cat datoreaza I.P. in urma unui proces pierdut

Invins de Impact Press intr-o lupta dreapta, cinstita, care a avut loc in salile de judecata ale Palatului Dicasterial din Timisoara, fostul interlop Lucian Torj, care s-a reprofilat intr-un sofer de TIR care promoveaza aceasta frumoasa meserie pe drumurile din Europa, a hotarat sa devina sarac.


Pur si simplu, dupa ce Tribunalul Timis i-a respins apelul impotriva sentintei prin care Judecatoria Timisoara ne-a dat castig de cauza si l-a pus la plata a 3.000 de lei, toti banii din conturile lui Lucian Torj au disparut ca prin farmec, iar proprietatile sale – casa din Dumbravita, masina si alte bunuri – au alti titulari.

„Respinge apelul formulat de apelantul Torj Lucian Marian in contradictoriu cu intimatul Ilas Gheorghe impotriva sentintei civile nr. 6694/02.06.2021 pronuntata de Judecatoria Timisoara in dosarul nr. 6675/325/2020 ca nefondat. Ia act ca intimatul va solicita cheltuieli de judecata pe cale separata. Cu drept de recurs in termen de 30 de zile de la comunicare”, se mentioneaza in Hotararea nr. 1706/2022 pronuntata in 13.12.2022.

Atat de dezamagit a fost Lucian Torj de aceasta infrangere, mai cu seama ca, in timpul procesului, a refuzat cu obstinatie sa-l cheme la bara pe fratele sau, Ovidiu Torj, care i-ar fi putut sustine apararea, incat, nu a mai declarat recurs si, la scurt timp, si-a golit toate conturile.

Executorul judecatoresc Ioan Capotescu, la care a ajuns dosarul executional nr. 33/ex/2023, a pus poprire pe toate conturile apelantului, fost consilier local PSD de la Biled, urmand ca orice suma ii va fi depusa in vreun cont, sa fie distribuita catre creditor.

„Admiterea si inregistrarea cererii de executare silita formulata de creditorul Ilas Gheorghe impotriva debitorului Torj Lucian Marian, in baza Deciziei civile nr. 1706/A/13.12.2022 pronuntata de Tribunalul Timis si dispunem deschiderea dosarului executional nr. 33/ex/2023”, se mentioneaza in Incheierea executorie emisa in data de 21.02.2023.

„Vom mentinea aceasta poprire pe conturi si dare in consemn la toate bancile, pana in momentul in care Lucian Torj isi va onora obligatiile de plata catre noi. Este bine de stiu ca aceste sume, cheltuielile de judecata si onorariul executorului, sunt purtatoare de dobanzi si penalitati, care majoreaza suma initiala, de la zi la zi”, atrage atentia avocatul Florin Kovacs, care reprezinta Impact Press in acest litigiu. (I.P.)

Leave a Reply