Fostul om de televiziune Dan Diaconescu, trimis in judecata in dosarul in care a este acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o minora

Dan Diaconescu a fost trimis in judecata de procurorii din Constanta in dosarul in care a fost filmat pe ascuns cu o minora si in care este acuzat de numeroase infractiuni grave.


Dan Diaconescu va fi judecat pentru patru infractiuni de act sexual cu un minor in forma continuata si patru infractiuni de folosire a prostitutiei infantile in forma continuata, dupa ce a avut o relatie cu o minora in varsta de numai 15 ani, dintr-o localitate din judetul Constanta.

Pe 31 iulie 2023, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta l-a trimis in judecata pe fostul om de televiziune, iar dosarul se va judeca la Judecatoria Constanta.

“In concret, in sarcina inculpatului s-au retinut urmatoarele: In jurul datei de 19.11.2020 si in jurul datei de 22.11.2020, D. C.-D. a intretinut raporturi sexuale si acte sexuale orale consimtite cu persoana vatamata T. A., cunoscand ca aceasta avea la acel moment varsta de 15 ani si 4 luni, contra sumei de 300 de lei, in timp ce se aflau in camera unui hotel situat in municipiul Bucuresti.

In jurul datei de 20.09.2020 si in jurul datei de 22.09.2020, inculpatul D. C.-D. a intretinut raporturi sexuale si acte sexuale orale consimtite cu persoana vatamata T. A., cunoscand ca aceasta este minora si ca practica prostitutia, contra sumei de 800 de lei (400 lei la data de 20.09.2020 si 400 lei la data de 22.09.2020), in timp ce se aflau in camera unui hotel, situat in statiunea Olimp din judetul Constanta.

In jurul datei de 15.08.2021 si in jurul datei de 16.08.2021, inculpatul D. C.-D. a intretinut raporturi sexuale si acte sexuale orale consimtite cu persoana vatamata T. A., cunoscand ca aceasta este minora si ca practica prostitutia, contra sumei de 800 de lei (400 lei la data de 15.08.2021 si 400 lei la data de 16.08.2021), in timp ce se aflau in dormitorul apartamentului martorului G. G.-V., situat in cartierul Poarta 6 din municipiul Constanta.

Precizam ca aceasta etapa a procesului penal reprezinta, conform Codului de procedura penala, finalizarea anchetei penale si trimiterea rechizitoriului la instanta, spre judecare, situatie care nu poate in niciun fel sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie”, au aratat procurorii in comunicatul oficial.

Stenograme in dosarul lui Dan Diaconescu: “Vezi ca nu mai avem baloane”

Dan Diaconescu: Ziceam…fetei asteia…sa nu ii spui numele meu real.
XX: Pai nu i-am spus.
Dan Diaconescu: Spune-i ca ma cheama Cristi. Ma auzi ce spun? Ca ma cheama Cristi. Sau daca te intreaba.
XX: Da, ea vine la mine la 10.
Dan Diaconescu: A, ok, dar sa stea pana mai tarziu.
XX: Da, da, da.
Dan Diaconescu: Si ce am mai vrut sa spun…asta, sa nu ii zici de mine, cum ma cheama si asta, stii? Bine? Sa pastram misterul, da? Asa, fetita mea, sa ma asculti in viata, da? Ca o sa ai mult de castigat.
XX: Da, iubirea mea.
Dan Diaconescu:  Daca nu m-ai ascultat pana acum, macar de acum incolo…
XX: Da, sufletul meu. Hai ca de-abia astept sa vii. Sa ne dezlantuim…puterile.
Dan Diaconescu: Mi-e dor de tine. Ai avut ma si tu vreun orgasm ceva? Nici n-ai simtit nimic aseara.
XX: Aseara? Eram forta rau.
Dan Diaconescu: Ce erai? Forta? Ce nebuna esti.
XX: Hai, ca te astept si in seara asta pentru runda a doua.
Dan Diaconescu: Pentru runda a doua…dar lasa-ma ca…auzi, stii ceva? Vezi. ca nu mai avem din alea deloc…baloane d-alea.
XX: Se cumpara, se cumpara.
Dan Diaconescu: Pai se cumpara dar eu nu pot sa cumpar, nu pot sa ma duc la benzinarie sa cer asa ceva.
XX: Lasa ca ne descurcam noi.
Dan Diaconescu: Fa si tu rost de undeva.
XX: Fac, fac.
XX: Bravo, viata mea.

Stenograme din dosarul lui Dan Diaconescu: “Virgina doar pe jumatate sau ce?”

Dan Diaconescu: Te-ai interesat si tu de ce te-am rugat aseara?
XX: O sa ma interesez, o sa vorbesc cu o prietena.
Dan Diaconescu: Dar stii tu ca mai e sau ce?
XX: Dar tu vrei virgina, virgina?
Dan Diaconescu: Normal, ce inseamna, virgina doar pe jumatate sau ce?
XX: Am o fata, dar are 15 ani.
Dan Diaconescu: Pai da…legal, stii cum se zice.
XX: 16,17…ei, da.
Dan Diaconescu: Cine este? O cunosti de mult sau?
XX: Da, o cunosc de mult.
Dan Diaconescu: Pai si unde traieste?
XX: In Techirghiol, are vreo 16 ani. Ce mi-e 16, ce mi-e 17?
Dan Diaconescu: Stiu, ma, dar sa facem cunostinta cu ea intai, nu vrei?
XX: Pai hai vino in seara asta la mine sa vorbim.
Dan Diaconescu: Pai si poti sa o aduci si pe ea?
XX: O sun.
Dan Diaconescu: Ia suna. Si suna-ma inapoi.
XX: Bine hai pup, pa.
Dan Diaconescu: Ai poza cu ea? Obtine si tu o poza.
XX: Da, am poza.

In referatul procurorilor se arata si faptul ca Dan Diaconescu ar fi fost filmat in timpul unei intalniri amoroase cu una dintre minore.

“Ziua urmatoare, XX l-a chemat iar pe numitul Dan Diaconescu in apartament, pentru a intretine relatii sexuale contra sumei de cateva sute lei si o cutie de ciocolata, pe care le-a primit de la acesta, dar anterior sosirii numitului Dan Diaconescu, **** a ascuns in alt dormitor telefonul sau mobil, care avea camera de inregistrare video pornita, pe un raft, printre animale de plus, in dreptul unui iepuras roz din plus. Dupa plecarea numitului Dan Diaconescu, au verificat imaginile surprinse de camera video a telefonului lui ****, ocazie cu care martorul a observat ca XX intretinea relatii sexuale cu clientul sau”. (Vlad Enciu)

 

Leave a Reply