E vremea nuntilor tiganesti, la Lugoj! Soferul unui Lamborghini a ramas fara permis, dupa ce si-a turat bolidul pe o strada intens circulata din oras

Doi barbati din Lugoj au ajuns, joi seara, la politie, dupa ce s-ar fi dat in spectacol cu un bolid de lux pe o strada intens circulata din oras. Ghinionul soferului de etnie roma care se afla la volanul unui Lamborghini a fost ca zona era supravegheata de un echipaj de politie.


Barbatul a fost legitimat, insa acesta a dat semne de nervozitate, fapt pentru care, politistii lugojeni au chemat in sprijin trupele speciale. Individul impreuna cu un pasager s-au linistit brusc, astfel ca amandoi au fost condusi la politie. Soferul a ramas fara permis de conducere si s-a ales cu o amenda, scrie lugijinfo.ro.

Noaptea trecuta, politistii i-au intocmit un dosar penal unui alt cetatean de etnie, venit de cateva zile din strainatate, dupa ce s-a constatat ca acesta se afla la volan desi avea dreptul de conducere suspendat.

Politistii au intetit controalele pe toate strazile din oras, dupa ce lugojenii au reclamat ca mai multi soferi conduc agresiv. In cursul zilei de miercuri, la Lugoj, opt persoane au ajuns la spital, in urma a doua accidente rutiere.

Reamintim ca, in urma cu doua zile, un bolid de lux dintr-o suita de la o nunta a depasit o coloana de masini, inclusiv o autospeciala de politie, si a lovit in plin un autoturism care circula regulamentar. Patru persoane, printre care si o fetita de 5 ani, au fost ranite. (V.E.)

One thought on “E vremea nuntilor tiganesti, la Lugoj! Soferul unui Lamborghini a ramas fara permis, dupa ce si-a turat bolidul pe o strada intens circulata din oras

Leave a Reply