VIDEO / Un dealer de droguri din Cluj-Napoca, saltat de mascati in timp ce vindea ecstasy, cristal si canabis tinerilor veniti la UNTOLD

Un dealer de droguri din Cluj-Napoca a fost retinut de politisti, sub indrumarea procurorilor DIICOT, in timp ce vindea substante psihoactive consumatorilor prezenti la festivalul UNTOLD, asupra sa fiind descoperite 10 pastile ecstasy si 5 grame cristal (3CMC). In urma perchezitiei imobiliare, politistii antimafia au descoperit o cantitate uriasa de droguri.


Potrivit unui comunicat de presa, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus retinerea pentru o perioada de 24 de ore a inculpatului, cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de trafic de droguri de risc si de mare risc.

Masura a fost dispusa dupa ce inculpatul a fost prins in flagrant, in timp ce comercializa droguri de mare risc, in proximitatea spatiului de desfasurare a unui festival de muzica in municipiul Cluj-Napoca, asupra sa fiind gasite 10 tablete de ecstasy si cantitatea de 5 grame 3-CMC.

Ulterior, a fost pus in aplicare un mandat de perchezitie domiciliara fiind identificate si ridicate cantitatile de 454 comprimate ecstasy, 160,2 grame 3-CMC, 92,7 grame rezina de canabis si 153,7 grame canabis, trei cantare de precizie, sase grindere, suma de 4.750 lei, doua laptopuri, precum si alte mijloace de proba.

S-a retinut ca, in perioada 3-4 august, inculpatul a comercializat, droguri de mare risc, respectiv ecstasy si 3-CMC, pentru sume cuprinse intre 600 si 1.600 lei. De asemenea, s-a stabilit faptul ca in perioada mai-iulie 2023, inculpatul a comercializat, in mod repetat si canabis, drog de risc pentru sume cuprinse intre 20 si 50 lei gramul”, arata procurorii DIICOT.

In cursul zilei de astazi, 6 august, a fost sesizat judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunerea de arestare preventiva a inculpatului, pentru o perioada de 30 de zile. (V.E.)

Leave a Reply