Craciun de Vara 2 / Motociclistii de la Doomstriker, eveniment caritabil pentru copiii din Centrul de Plasament Gavojdia

Indiferent de anotimp, copiii merita toata atentia noastra! Unii poate mai mult decat altii, pentru ca, din pacate, nu toti au parte de grija si afectiunea unui camin sau nu au posibilitatea unui trai decent. Drept urmare, anul acesta, in 5 august, a avut loc a doua editie a evenimentului caritabil “Craciun de Vara 2”, organizat pentru copiii din cadrul Centrului de Plasament Gavojdia, Timis.


In cadrul acestei intalniri de suflet, copiii au avut parte de informatii despre educatie stomatologica, educatie de prim ajutor, educatie privind siguranta si comportamentul corespunzator in cadrul traficului rutier, activitati sub forma de joc cu privire la reguli sociale, comunicare sociala si consiliere privind orientarea si alegerea profesiei, toate acestea venite din partea reprezentantilor de institutii publice de profil din judet.

Nu au lipsit insa bucuria, relaxarea, voia buna prin activitati sportive, jocuri, cadouri primite din donatii de peste 15.000 de lei, o masa calda si un desert rece, muzica si voie buna. O parte din bani au venit chiar de la politistii locali care, ca si anul trecut, au facut donatii semnificative.

Ideea Craciunului de Vara s-a nascut anul trecut, la initiativa echipei Dentist Togoe, care a organizat un eveniment caritabil pentru copiii din comuna Liebling, in data de 30 iulie. Atunci, din banii donati au fost achizitionate haine si accesorii, articole sportive, produse de igiena personala. Dar cel mai important, copiii au primit o zi de bucurie. Anul acesta, echipei initiatoare i s-a alaturat, in calitate de organizator principal, Clubul de motociclisti Doomstriker Romania, dar si reprezentanti ai IPJ Timis, ISU Timis si Penitenciarul Timisoara.

Clubul Doomstriker a devenit, deja, un brand al generozitatii pe plan local, fiind cunoscut in initierea si participarea la evenimente caritabile care ii au in atentie in special pe copii, dar si pe cei aflati in suferinta. Lor li s-au alaturat de fiecare data si artistii de la Akademika Banat din cadrul Universitatii de Stiintele Vietii din Timisoara.

Simpla prezenta la un astfel de eveniment iti poate schimba existenta, pe unii oameni ii face mai buni si le poate oferi un sens, pe altii ii ajuta sa capete speranta ca merita mai mult de la viata. (Andrada Toth)

 

Leave a Reply