Intalneste-i pe pilotii de la Super Rally, la Startul Festiv ce va avea loc in Iulius Town Timisoara! (P)

Efervescenta evenimentelor din cadrul Timisoara 2023 – Capitala Europeana a Culturii se traieste si in acest weekend la Iulius Town, unde vor avea loc o varietate de activitati pentru toate categoriile de public. Campionatul National de Super Rally ajunge si la Timisoara, iar in parcarea VIP UBC0 va avea loc o sesiune de Meet & Greet, dar si Startul Festiv. Flight Cinema in My Town invita toata familia la film in aer liber, dar si la after parties, sub cerul instelat. Vino in Iulius Town si lasa-te purtat de atmosfera estivala!


In Timisoara va avea loc in acest weekend a patra etapa a sezonului 2023 de Super Rally, iar o parte dintre evenimentele din cadrul competitiei se vor desfasura in parcarea VIP UBC0.

Vineri, 11 august 2023, amatorii de raliuri sunt asteptati, incepand cu ora 16, sa observe cum au loc verificarile masinilor ce urmeaza sa concureze in cadrul Super Rally. Shot-ul de adrenalina va fi administrat de la ora 19,30, cand se va da Startul Festiv al competitiei.

In aceasta etapa a concursului, pilotul Bogdan Duma lupta sa isi mentina pozitia de lider in clasamentul anual, fiind urmat de campionul francez Jerome France, iar Aurelian Andronache si vicecampionul en-titre de super rally, Costel Casuneanu, se lupta pentru o pozitie pe podium. Alaturi de piloti, in parcarea VIP UBC0 vor fi prezenti Dani Otil si Mihai Leu, primul campion mondial la box profesionist din Romania, unde vor sustine o sesiune de meet & greet, vineri, de la ora 19,30.

In acelasi timp, in Atriumul din Iulius Mall sunt expuse trei masini de super raliu, ce pot fi „recuzita” perfecta pentru un shooting foto pentru Instagram sau Facebook.

Serile de Flight Cinema in My Town incep, conform traditiei, cu cate un film pentru fiecare zi de weekend. Astfel, vineri, de la ora 20, ne asezam pe pufurile din Iulius Gardens pentru comedia Last Vegas, unde Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman si Kevin Kline ne vor aduce zambetele pe buze prin intermediul intamplarilor hilare prin care vor trece.

Sambata, de la aceeasi ora, ne uitam la comedia Nine Lives si incercam sa nu radem cu lacrimi atunci cand un om de afaceri ursuz se trezeste in corpul unei pisici.

Duminica, de la 20, ne aventuram impreuna cu Jim Button and Luke the Engine Driver intr-o poveste magica si plina de intamplari curajoase, menite sa ii ambitioneze pe cei mici, cu vise mari.

In fiecare seara, dupa film, ne intalnim la un After Party, de la ora 21,30. Accesul la Flight Cinema in My Town este gratuit si se face pe baza unei rezervari, completand formularul online: https://forms.gle/NJ3DJYPUqjnZWD4J7. Rezervarile se fac pana in ora 15 si sunt valabile pana la ora 19,30.

Magie este si duminica dimineata in Atriumul Iulius Mall, unde de la ora 11.00, Teatrul de Papusi le va spune copiilor povestea „Pestisorului de aur”. (I.P.)

 

Leave a Reply