Mesaj dur al viceprimarului Timisoarei adresat colegilor din conducerea centrala a PNL: „Sau iesim de la guvernare, sau ne ducem in cap!”

Viceprimarul Timisoarei, Cosmin Tabara, care detine si functia de presedinte al PNL Timisoara, a devenit unul dintre cei mai aprigi contestatari ai reformelor fiscale pregatite de Guvernul Ciolacu.


Intr-un mesaj adresat colegilor din conducerea centrala a PNL, Cosmin Tabara spune ca partidul din care face parte trebuie sa se opuna impozitelor in cascada pregatite de Ciolacu, sa sustina masuri liberale, nu sa fie „brelocul” PSD la guvernare.

In caz contrar, sugereaza solutia iesirii de la guvernare. „Principiile sunt mai importante decat cateva luni de guvernare”, spune viceprimarul Timisoarei.

Iata mesajul dur lansat de presedintele PNL Timisoara:

„Sa iesim de la guvernare sau ne ducem in cap!

Sa fie clar: PNL trebuie sa sustina masuri liberale si nu impotriva principiilor liberale! Sa nu uite ca el reprezinta un electorat care l-a mandatat cu un scop in Parlamentul Romaniei, nu doar sa faca figuratie sau sa fie “brelocul” cuiva, in speta al PSD!

Daca nu este tratat cu respect, ca un partener, daca ideile si principiile liberale nu exista in coalitie, care este sensul ramanerii acolo? Putem sa ne dam la o parte, sa-i lasam sa guverneze cum vor daca nu tin cont de nimeni si nimic, iar cei care cred cu tarie “doar” in politica lor sa ramana cu ei!

Daca lucrurile continua in acest ritm, iar PNL nu face nimic, risca sa iasa de pe scena politica! Principiile sunt mai importante decat cateva luni de guvernare. Nu se mai poate ca tot ce se intampla anti-economie sa fie decontat de noi, PNL.

Repet, este nevoie de reforma, dar una reala. Nu facuta in pripa, peste noapte, prin O.G.

Evident, aceasta este opinia mea, si nu a organizatiei PNL Timisoara, dar tacerea, ACUM, inseamna lasitate, complicitate si iresponsabilitate”.

Intr-un alt mesaj postat, in urma cu doua zile, pe contul sau de Facebook, Cosmin Tabara atrage atentia ca PNL trebuie sa impiedice dezastrul care, in opinia sa, va urma dupa implementarea reformei PSD.

„Marcel Ciolacu si PSD-ul vor sa pedepseasca jumatate din firmele ce aduc bani la stat: micile intreprinderi. Care, in loc sa fie lasate sa se dezvolte, sunt subminate. Ceea ce va accentua somajul, va creste preturile si va arunca populatia Romaniei intr-o saracie si mai adanca.

Iata de ce cred ca Partidul National Liberal este OBLIGAT sa impiedice CU ORICE PRET un asemenea dezastru.” (Mara Ion)

Leave a Reply