Un medic veterinar a fost amendat cu 1.500 de lei, dupa ce a abandonat un catel bolnav pe un teren viran de la marginea Timisoarei

Politistii locali din Ghiroda au amendat, astazi, un medic veterinar, care a abandonat un catel pe un camp de pe raza localitatii de la periferia Timisoarei. Fapta este cu atat mai grava, cu cat medicul ar fi avut obligatia sa ingrijeasca animalul, nu sa-l arunce pe un camp. Este de asteptat ca Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor sa ia atitudine in urma acesteoi forme de cruzime.


Astazi, o ambulanta veterinara care a intrat pe un drum accidentat de pe raza comunei a atras atentia agentilor Politiei Locale Ghiroda, care urmareau camerele de supraveghere. Oprirea a fost scurta, iar in urma masinii a iesit acest catel abandonat in camp, chiar de catre medicul veterinar care trebuia sa aiba grija de el. In nici cinci minute, medicul a fost sunat chiar pe numarul marcat pe ambulanta.

Acesta a fost amendat cu suma de 1.500 de lei si obligat sa se intoarca la fata locului pentru a recupera patrupedul. Atragem atentia, prin aceasta informare, ca descurajam ferm acest tip de comportament, care din pacate reprezinta o forma de cruzime tot mai intalnita in tara noastra. Adoptati, sterilizati si aveti grija de animale!”, a transmis Primaria Ghiroda. (I.P.)

Leave a Reply