Inscrie-te la circuitul national de baschet 3×3 Sport Arena Streetball Tour, care se va juca in Iulius Gardens! (P)

Competitia care a definit modul in care se joaca baschet 3×3 nu doar in Romania, ci si la nivel global a ajuns la sezonul cu numarul 18, iar Timisoara este primul oras din afara Capitalei unde circuitul Sport Arena Streetball programeaza o etapa, dupa perioada pandemica.


A cincea etapa a circuitului national de baschet 3×3 Sport Arena Streetball Tour 2023 se va juca in perioada 19-20 august, la Iulius Town, pe terenurile amenajate in Iulius Gardens.

Daca vrei sa participi alaturi de prietenii tai sau sa concurezi impotriva lor, trebuie sa stii ca inscrierile incep de luni, 14 august, pe site-ul oficial al evenimentului, 3la3.ro. Inscrierile se pot face pana la atingerea unui numar limita de 50 de echipe, cumulat, la toate categoriile, sau pana miercuri, 16 august, ora 23.

Categoriile de varsta sunt sub 10 ani (mixt), sub 12, sub 14, sub 16, sub 18, sub 21, Open (seniori) si plus 35 (veterani), atat la masculin cat si la feminin. Evenimentele marca Sport Arena Streetball sunt adevarate festivaluri urbane de sport, care includ pe langa meciurile de baschet 3×3, care se joaca pe muzica in permanenta, numeroase activitati pentru toata familia cu tematica principala baschetul. Acestea includ concursuri pentru toate varstele, o zona pentru fani si alte surprize.

Toti jucatorii care participa la turneele de baschet 3×3 desfasurate sub egida FIBA 3×3 primesc puncte in clasamentul mondial, in functie de categoria si de nivelul turneului la care participa. Aceste puncte sunt contabilizate si in clasamentul mondial pe natiuni, care este unul dintre criteriile principale pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, precum si la turneele de calificare pentru JO.

Nu uita sa te inscrii in competitie impreuna cu cei mai buni prieteni ai tai! (I.P.)

Leave a Reply