Sotia lui Romeo Dunca, show erotic intr-un club de pe litoral! “Mi-am asumat-o, imi creeaza un anumit deserviciu. Nu o sa divortez acum”, a reactionat milonarul

Sotia sefului Consiliului Judetean Caras-Severin, Valentina Dunca, a facut show, noaptea trecuta, pe litoral, dansand lasciv pe mesele clubului de fite Loft, din Mamaia, dar si in parcare, pe capota masinii.


La finalul petrecerii, Romeo Dunca a trebuit sa isi care sotia pana la masina, pentru ca abia se mai tinea pe picioare. Acolo, aceasta a mai dansat ca pentru un show erotic. Imaginile au fost surprinse de paparazzi si postate pe retelele de socializare.

In imaginile surprinse de paparazzi se vede cum rusoaica Valentina, sotia sefului Consiliului Judetean Caras Severin, abia se mai tine pe picioare. Intr-o rochie alba, cu sanii explodati pe afara, sotia politicianului danseaza lasciv, urcata pe masa clubului de fite de pe litoral. Romeo Dunca isi tine bine sotia, sa nu cada, ba mai mult, trage de rochia acesteia in jos.

Dupa noaptea de pomina, seful Consiliului Judetean a ajutat-o pe sotie sa mearga pana la masina, in parcarea clubului de fite. Asa cum arata imaginile, Valentina ar mai fi vrut sa petreaca. Aceasta s-a agatat de una dintre masinile aflate in parcare si i-a dansat sotului lasciv, timp in care Romeo Dunca si-a pipait sotia, in vazul tuturor.

Nu este prima data cand Valentina, sotia politicianului milionar, este in atentia publicului. Aceasta este cunoscuta pentru imbracamintea sumara pe care o poarta, operatiile estetice dar si pentru show-urile pe care le face la evenimentele in care il insoteste pe Romeo Dunca.

Presedintele Consiliului Judetean Caras Severin isi apara nevasta, care s-a imbatat si a executat dansuri lascive in plina strada. Spune ca mai sare calul o data pe an, altfel este o femeie normala.

Eu m-am casatorit inainte sa intru in politica si nu-mi pot abandona partenerii. Este imaginea mea, imi pare rau. Am o saptamana de concediu si vin aici. Ea nu intelege, mi-am asumat-o. Am o obligatie. E sotia mea, poate ca o data pe an sare si ea calul. Eu nu beau deloc, poate mai bea si ea un pic. Asta e, imi asum!

Poate era mai potrivit sa am amante ascunse, iar eu apaream impecabil. E sotia mea, mi-am asumat-o, imi creeaza un anumit deserviciu. Nu o sa divortez acum. Ea este la club, lumea danseaza. Nu imi pot permite sa o pedepsesc. Omenii nu se schimba, asta e.

Poate mai bea 2-3 pahare de sampanie care o pun jos. Am consumat o singura sticla de sampanie in doua ore. Nu o pot pedepsi pentru ca, din cand in cand, se comporta un pic mai altfel. Sunt oameni cu belele mult mai mari. In postura ei se sotie a mea, imi aduce deservicii.

Obligatia mea fata de electorat este sa am grija de banul public. Ciuca nu mi-a reprosat, nici nu trebuie sa ma sune nimeni. Probabil ca partenerii si clasa politica sunt deranjati. Eu nu-mi iubesc cariera, am venit aici ca sa imi fac treaba.

Nu am lucrat niciodata asa de mult pe asa de putini bani. Daca bei un pahar, alcoolul te pune intr-o pozitie in care uiti ce trebuie sa faci. Totusi, eu, toata ziua la plaja, stau cu probelele judetului.

La plaja, patru ore din sase, sotia ma suporta cu problemele mele de la Consiliul Judetean”, a declarat Romeo Dunca pentru Realitatea Plus. (I.P.)

Leave a Reply