Weekend plin de evenimente, la Iulius Town Timisoara: a cincea etapa a circuitului national de baschet 3×3 Sport Arena Streetball Tour 2023, proiectii cu tematica astronomica in planetariul gonflabil si filme indragite la Flight Cinema (P)

60 de echipe vor participa in weekend la al cincilea Turneu al circuitului national de baschet 3×3 Sport Arena Streetball Tour 2023, care are loc pe terenurile amenajate in Iulius Gardens. O aventura educationala in sistemul solar ii asteapta pe curiosii de toate varstele, odata cu spectacolul memorabil oferit de seria de proiectii cu tematica astronomica a Planetariului gonflabil.


Si tot in acest weekend, Flight Cinema aduce, in parcul Iulius Town, filme mult asteptate de publicul cinefil.

A cincea etapa a circuitului national de baschet 3×3 Sport Arena Streetball Tour 2023 se va juca, in perioada 19-20 august, la Iulius Town, pe terenurile amenajate in Iulius Gardens. Terenul de baschet din Iulius Town Timisoara e acum al tau pentru ca vei avea parte de multe concursuri cu premii, o zona cu jocuri de baschet, muzica, distractie si atmosfera de vacanta.

Competitia reuneste jucatori din intreaga lume, care participa la turneele de baschet 3×3 desfasurate sub egida FIBA 3×3, si primesc puncte in clasamentul mondial, in functie de categoria si de nivelul turneului la care participa. Aceste puncte sunt contabilizate si in clasamentul mondial pe natiuni, unul dintre criteriile principale pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 si la turneele de calificare pentru Jocurile Olimpice.

In perioada 18 august – 3 septembrie, Planetariul gonflabil aduce in Foodcourtul Iulius Town proiectii cu tematica astronomica, destinate tuturor categoriilor de varsta. Principala proiectie este spectacolul full-dome „LUMI INDEPARTATE – Viata extraterestra?”, care prezinta o calatorie fascinanta, plina de culoare si dinamism, prin spatiu si timp.

Vei afla misterele constelatiilor din Emisfera Nordica si a constelatiilor zodiacale si vei asculta simfonia corpurilor ceresti din Sistemul Solar! A doua proiectie este spectacolul full-dome „DE PE TERRA IN UNIVERS”, iar calatoria te va duce mai departe de Calea Lactee, unde vei ,,traversa” imensitatea inimaginabila a miliardelor de galaxii si vei zari marginile Universului Observabil.

A treia proiectie, ,,PATRULA ZULA – Cu picioarele pe Pamant”, se adreseaza copiilor si aduce personaje indragite din serialul cu acelasi nume.

Patrula Zula trebuie sa calatoreasca in timp pana la inceputurile planetei Pamant, inainte ca depozitarea ilegala a deseurilor sa aiba consecinte catastrofale. In acest proces, eroii nostri invata despre formarea si dezvoltarea planetei Pamant si despre formele de viata pe care le numesc ,,casa”. Pretul unui bilet este de 30 de lei, iar proiectiile au loc in fiecare zi, din ora in ora, in intervalul orar 10 – 22.

Flight Cinema in My Town revine in parcul Iulius Town, in acest weekend, cu o selectie interesanta de filme, propuneri cinematografice care spun povesti captivante pentru toate preferintele.

Vineri, de la ora 20, ai parte de aventura si mult umor cu ,,The Big Wedding”, o comedie in care tabloul unei casnicii reusite pare sa fie cea mai mare provocare. Sambata, de la aceeasi ora, ,,The Expandables 3″ invita pasionatii de filme thriller sa afle povestea mercenarului Stonebank, iar duminica, ,,Red 2″ iti face cunostinta cu misterele din spatele proiectului Nightshade.

Serile continua cu After Party, unde te poti bucura de lumina lunii si de muzica buna, in compania celor dragi. Accesul la Flight Cinema in My Town este gratuit, iar tu ai posibilitatea sa rezervi o masa, completand formularul https://iuliustown.ro/ro/evenimente/flight-cinema-in-my-town-18-20-august. Nu uita faptul ca rezervarile se fac pana in ora 15 si sunt valabile pana la ora 19,30.

Socializeaza si alege sa traiesti emotii intense intr-un decor din care nu vor lipsi bean bagurile confortabile!

Si de aceasta data, duminica este dedicata celor mici, care sunt invitati, incepand cu ora 11, in Atriumul Iulius Town, la piesa de teatru de papusi ,,Iedutul fermecat”,  un spectacol vesel,  plin de cantece, de bucurie, dar si de invataminte pentru copii. (I.P.)

Leave a Reply