„The Great Gatsby” reuneste restauratele din Iulius Town Timisoara intr-o petrecere cu tematica “anii `20” (P)

O noua editie Food & Music Extravaganza se anunta in Iulius Town, unde restaurantele se „contopesc” intr-o tematica speciala. In acest weekend vei face o calatorie senzoriala in anii `20 si vei descoperi magia din „epoca jazz-ului”, iar pentru un plus de autenticitate am inglobat totul intr-o super petrecere in locatiile Iulius Gardens, cu tematica „The Great Gatsby Weekend”.


Dupa ce treci pe la restaurantele tale favorite si te bucuri de bunatatile culinare, te asteptam la party, dar si sa vezi expozitia de autovehicule americane!

Sarmul si extravaganta vor fi la ele acasa, arta gastronomica, cocktailurile fine, rochiile stralucitoare si penele vor fi vedetele in cele doua seri de petrecere din Iulius Town.

Sambata si duminica te provocam sa te lasi purtat de notele de jazz si sa descoperi atmosfera petrecerilor in stil „The Great Gatsby“!

Timp de doua zile, poti sa admiri expozitia de masini americane din Iulius Gardens, unde vor fi expuse modelele: Cadillac Fleetwood Eldorado Coupe, Oldsmobile Delta 88 Royale, Cadillac Eldorado, Cadillac DeVille si Rolls Royce. Tot in Iulius Gardens ti-am pregatit si doua photo cornere tematice, unde poti sa te bucuri de o adevarata sedinta foto in stilul anilor 1920.

Si restaurantele se pregatesc pentru weekend-ul tematic, astfel ca in fiecare locatie vor avea loc petreceri, cu muzica live, dar si alte surprize. Cei care sunt in cautarea preparatelor cu specific italian sunt asteptati, tot sambata, la C House Milano, unde va avea loc, incepand cu ora 19, un concert sustinut de Andreea Vlas si Dragos Moldovan Band.

Daca esti in cautarea aromelor care sa te poarte pe malul marii, esti invitat sambata la Pescada Porto, unde pe langa muzica live asigurata de Ingrid, ai parte de fructe de mare si peste proaspat, gatite dupa retete pescaresti cu traditie.

Duminica tot in stil „The Great Gatsby” petrecem la Enjoy Sushi, Pizza 2 Go, Fenice Palas si Taverna Racilor. Incepand cu ora 19, la Enjoy Sushi te vei bucura de o experienta culinara extraordinara pe muzica saxofonistului Cristian Ilie.

La Pizza 2 Go, incepand cu ora 20, Dj Ichim te va purta in epoca jazz-ului. Restaurantul Fenice Palas te asteapta de la 20.00, cu note live, cantate de Mircea Stiopon la saxofon, iar la Taverna Racilor te bucuri de fructe de mare proaspete si muzica tematica by Dj STAFIE. (I.P.)

Leave a Reply