Tragedie pe un lac din judetul Arad! Un tanar din Timis care se plimba cu skyjet-ul, decapitat de cablul cu care era ancorat un utilaj UPDATE Victima, fiul medicului stomatolog Mircea Rivis

Politistii din orasul Lipova, judetul Arad, au fost sesizati, azi dupa-amiaza, in jurul orei 16,50, despre un producerea unui accident mortal in zona de exploatare a unui lac format artificial dintr-o balastiera de pe raza localitatii Zabrani.


Din primele cercetari, s-a stabilit ca un barbat de 29 de ani, din localitatea Dumbravita (jud. Timis), impreuna cu o tanara de 22 de ani, din Timisoara, se deplasau cu un skijet pe suprafata lacului. In timpul plimbarii, skijet-ul a intrat in coliziune cu un cablu metalic, ancorat de la un utilaj pana pe malul lacului.

In urma impactului, tanarul de 29 de ani a fost decapitat, iar tanara a fost ranita usor, fiind transportata la spital in vederea acordarii de ingrijri medicale.

Pompierii militari de la ISU Arad au ajuns urgent la fata locului cu ASAS, o autospeciala de scafandri cu 2 subofiteri si inca 2 de la ISU Timis. La ora transmiterii comunicatului, Ruxandra Klein, purtator de cuvant al ISU Arad, a declarat ca o parte din trupul tanarului inca era cautat.

Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, urmand sa stabileasca, in perioada urmatoare, cauzele producerii accidentului. (V.E.)

UPDATE: Victima teribilului accident este Marius Chris Riviș, fiul cunoscutului medic stomatolog din Timișoara, Mircea Rivis. Tanarul a terminat si el Facultatea de Medicină Dentara si era pasionat de sporturile nautice.

Desi lacul unde este balastiera, creat în urma excavarilor, nu este deschis publicului pentru astfel de activitati, tanarul si prietenii sai ar fi fost lasati sa intre dupa ce s-ar fi înteles cu paznicul care era de serviciu.

 

Leave a Reply