Politistii din Caras-Severin cauta un copil! Novacovici Mihai-Leo, in varsta de 12 ani, a plecat de acasa si nu s-a mai intors

Politistii Inspectoratului de Politie Judetean Caras-Severin efectueaza cautari in vederea depistarii unui copil de 12 ani, care a plecat, ieri dimineata, in jurul orei 09, de la domiciliul din comuna Berzovia si pana in prezent nu a revenit.


In aceasta noapte, la ora 01,14, politisti de la Politia Orasului Bocsa au fost sesizati de catre fratele acestuia, despre faptul ca Novacovici Mihai-Leo a plecat ieri, 19 august, in jurul orei 09, la joaca si nu a mai revenit acasa pana la aceasta ora.

Semnalmente: 1,25 metri inaltime, brunet, tuns scurt.

La momentul plecarii minorul purta un tricou rosu si o pereche de pantofi sport cu siret verde.

Imediat dupa sesizare, politistii au demarat activitatile de cautare, fiind efectuate cautari in orasul Bocsa, comuna Berzovia si localitatile invecinate, la unitatile spitalicesti, statiile de cale ferata, precum si in alte locuri frecventate de acesta.

Echipele de cautare continua verificarile si cautarile in vederea depistarii cat mai rapide a minorului.

Cei care pot furniza informatii cu privire la persoana disparuta sunt rugati sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie sau sa apeleze numarul unic de urgenta 112. (I.P.)

Leave a Reply