Nudism intr-un parc din Arad! O femeie din Caracal a fost amendata cu 400 de lei, dupa ce s-a “despuiat” complet pentru a face plaja pe domeniul public

O femeie in varsta de 49 de ani a starnit revolta aradenilor, in aceasta dupa-amiaza, intrucat, fara niciun fel de inhibitii, s-a dezbracat si s-a intins goala pe iarba, intr-un parc din oras, pentru a face plaja. Trecatorii au sunat la 112, iar politistii au amendat-o.


Incidentul a avut loc luni dupa-amiaza, intr-un parc de pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiul Arad, situat in fata unui bloc si langa o zona pietonala.

Aflat in cartierul Aurel Vlaicu, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publica, Circulatie si Parcari 2 a surprins-o pe L.F., in varsta de 49 de ani, cu domiciliul in Caracal, judetul Olt, pe jumatate dezbracata, intr-un parculet din fata unui condominiu.

Respectiva se afla in imediata vecinatate a unei zone utilizate pentru traficul pietonal, motiv pentru care expunerea zonelor intime catre razele soarelui a si determinat reactia indignata a trecatorilor. L.F. le-a comunicat politistilor locali ca tocmai a sosit cu trenul in municipiul Arad, unde se afla in tranzit, intentionand sa ajunga in cursul zilei in Timisoara, in cautarea unui loc de munca.

Dupa ce a servit masa la un supermarket din proximitate, aceasta a ales sa se relaxeze pe un spatiu verde din strada Fulgerului, in forma documentata de politistii locali”, a transmis Primaria Arad, printr-un comunicat de presa.

Femeia le-ar fi spus politistilor locali ca in Caracal obisnuia sa faca astfel plaja fara sa fie amendata vreodata. La Arad, a primit o amenda in suma de 400 de lei.

“Conform legislatiei in vigoare, suma platita de contravenienta se va face venit la unitatea administrativ-teritoriala unde are domiciliul si unde, conform propriilor afirmatii, a facut plaja de maniera mentionata fara a fi sanctionata”, a precizat Primaria Arad. (V.E.)

Leave a Reply