Incendiu la Spitalul Judetean din Timisoara, stins rapid de pompierii militari de la ISU Timis. VEZI de la ce au pornit flacarile

Pompierii militari de la ISU Timis au fost anuntati, astazi, la ora 14,55, prin apel 112, despre producerea unui incendiu in perimetrul unui laborator situat la etajul 1 al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta „Pius Brinzeu” Timisoara.


Potrivit unui comunicat de presa emis de ISU Timis, imediat a fost alertat Detasamentul 1 de Pompieri Timisoara si s-au deplasat la locul evenimentului 3 ofiteri si 22 subofiteri cu o autospeciala de prima interventie si comanda, trei autospeciale de stingere, o autoscara mecanica de lucru si salvare de la inaltime, un echipaj CBRN, o ambulanta SMURD si una SAJ.

„La sosirea echipajelor de interventie la locul evenimentului s-a constatat ca incendiul se manifesta cu degajari de fum. Din fericire nu s-au inregistrat victime si nu au fost persoane evacuate”, au comunicat reprezentantii pompierilor militari. S-a intervenit pentru ventilarea spatiului cuprins de fum.

Pompierii au descoperit ca la etajul 1, intr-un grup sanitar, un cablu de la un aparat de uscare a mainilor a fost suprasolicitat, motiv pentru care s-a incalzit prea tare a inceput sa scoata fum.

„Incidentul nu a avut lor intr-o sectie cu pacienti. Nu sunt victime si nici persoane evacuate, fiindca pompierii imediat au localizat sursa fumului si au reusit sa evite declansarea unui incendiu. Pompierii au intervenit pentru ventilarea spatiului cuprins de fum. Nu a fost victime nici persoane evacuate. Totul s-a terminat cu bine”, a transmis ISU Timis. (V.E.)

Leave a Reply