O soferita care s-a urcat beata la volan, cu o alcoolemie de peste 1,5 mg/l, a avariat sase autoturisme parcate pe o strada din Slatina

Inspectoratul de Politie al Judetului Olt a anuntat ca politistii din Slatina au intervenit, miercuri seara, la un eveniment rutier petrecut pe strada Unirii din municipiu.


„Din primele verificari, politistii au stabilit faptul ca o tanara de 26 de ani, din municipiul Slatina, in timp ce conducea un autoturism pe strada Unirii, din aceeasi localitate, din cauze ce urmeaza a fi stabilite, a avariat sase autoturisme parcate. In urma evenimentului rutier nu au existat victime omenesti, fiind produse doar pagube materiale.

Intrucat tanara prezenta un comportament suspect, aceasta a fost testata atat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur in aerul expirat, cat si cu aparatul drugtest, care a indicat prezenta a trei substante psihoactive, respectiv T1C MDMA, T2C MTD si T3C KET”, a transmis IPJ Olt, potrivit news.ro.

Tanara a fost condusa la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina pentru prelevarea de mostre biologice, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei si a prezentei substantelor in organism.

Pe numele femeii, politistii au deschis dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si a altor substante. (V.E.)

Leave a Reply