Senzoria Family Fest, la Iulius Town Timisoara: concerte Dorian Popa si BIBI, activitati distractive pentru copii si relaxare pentru parinti (P)

Dorian Popa si BIBI vor concerta la Senzoria Family Fest, iar Iulius Gardens va fi un „parc de distractii” cu zone de art & craft, cooking show, activitati sportive si multe alte surprize! FLIGHT OVER BORDERS celebreaza Ziua Independentei Ucrainei printr-un concert mult asteptat de public, iar parcul  devine, de vineri pana duminica inclusiv, destinatia favorita a iubitorilor de cinema.


Pe data de 24 august 2023, Fundatia FLIGHT realizeaza o incursiune multiculturala odata cu FLIGHT OVER BORDERS, festivalul diversitatii culturale si al initiativelor transdisciplinare. Proiectul fundatiei isi propune sa aduca in prim plan teme identitare, subiecte legate de multiculturalitate si de permeabilitatea granitelor.

De la ora 20, Ziua Independentei Ucrainei este celebrata in Iulius Gardens printr-un concert al trupei de brit pop DRUGA RIKA. Intrarea este libera, iar in deschidere va concerta band-ul Amaliei Gaita, cunoscuta ca o aparitie eclectica pe scena soul-rock din Romania.

In perioada 25 – 27 august 2023, Iulius Gardens Timisoara se transforma intr-o lume a copiilor, unde totul este posibil, joaca nu se sfarseste, iar micile bucurii ale copilariei ii incanta chiar si pe cei mai mari.

Senzoria Family Fest vine la Iulius Town, iar parintii si piticii sunt asteptati sa isi faca amintiri noi, in cadrul festivalului, unde vor avea loc ateliere sportive, de arta, spectacole de muzica si teatru, workshop-uri, zona de food truck-uri, jocuri pentru copii si multe altele. Si pentru ca cei mici sa aiba o petrecere de neuitat, pe scena amplasata in Iulius Gardens vor urca, in fiecare zi, artisti ai momentului.

Serile promit sa fie unele magice pentru intreaga familie, astfel ca vineri, de la ora 19, ai posibilitatea sa il asculti pe Dorian Popa, in timp ce sambata, de la aceeasi ora, BIBI va urca pe scena si va aduce muzica sa si buna dispozitie cu care ne-a obisnuit de fiecare data.

Duminica, copiii sunt invitati la un spectacol de teatru de papusi. Astfel, incepand cu ora 11, cei mici vor pasi in universul amicitiei si al faptelor bune, odata cu vizionarea spectacolului ,,Casuta prietenilor”, pe scena din Iulius Gardens.

Senzoria Family Fest este despre imbinarea armonioasa a muzicii, artelor, jocurilor, atmosfera de festival, bucuria si libertatea celor mai mici, dar si celor mari. Intrarea la Senzoria Family Fest este libera.

Flight Cinema in My Town continua si in acest weekend, la Iulius Gardens. Productii indragite cum sunt The Big Wish, Animal Crackers sau The Little Vampire vor putea fi vizionate, incepand cu ora 20, iar, de la ora 21,30, serile vor fi animate de After Party, prilej de distractie si socializare, intr-o atmosfera electrizanta.

In perioada 18 august – 3 septembrie, Planetariul gonflabil aduce in Foodcourt-ul Iulius Town proiectii cu tematica astronomica. „LUMI INDEPARTATE – Viata extraterestra?”, „DE PE TERRA IN UNIVERS” si  „PATRULA ZULA – Cu picioarele pe Pamant” sunt calatorii fascinante de-a lungul constelatiilor din Emisfera Nordica, a constelatiilor zodiacale, a miliardelor de galaxii si adevarate spectacole vizuale destinate tuturor categoriilor de varsta. Pretul unui bilet este de 30 de lei, iar proiectiile au loc in fiecare zi, din ora in ora, in intervalul orar 10 – 22.

Pe data de 27 august, incepand cu ora 17,30, in Atrium-ul Iulius Town, va avea loc performerul ,,Prezente”, un spectacol inedit de dans care reda povestea minoritatilor conlocuitoare din Timisoara, intr-o cheie poetica, subiectiva, amuzanta si neconventionala.

Conceptul este realizat de Valentin Teodorescu, iar ideea evenimentului are in centru „Costumul”, care devine, in acest caz, un mijloc de comunicare, un liant care este tesut alaturi de dans si muzica, descriind intamplari si situatii din istoria recenta sau trecuta a oamenilor locului.

Intre 28 august si 3 septembrie, costumele folosite in cadrul spectacolului de dans vor putea fi descoperite indeaproape intr-o expozitie neconventionala, redand de aceasta data povestea intr-o varianta statica. (I.P.)

Leave a Reply