Un fost ministru PSD, implicat intr-un accident rutier pe o sosea din Prahova, in timp ce se afla in masina cu sotia si copiii

Un fost ministru PSD a fost implicat intr-un accident rutier, sambata, in judetul Prahova, in timp ce se afla in masina cu sotia si cei doi copii gemeni.


Ilan Laufer, fost ministru al Mediului de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, intre anii 2017-2018, a fost implicat intr-un accident produs in municipiul Campina, judetul Prahova, in timp ce se afla la volanul masinii.

Din primele informatii reiese ca un alt sofer a efectuat un viraj la stanga, pentru a intra in curtea casei sale, fara sa acorde prioritate de trecere, si a intrat in coliziune cu autoturismul condus de Ilan Laufer.

„Din primele cercetari, a reiesit faptul ca un barbat in varsta de 40 de ani (I. Laufer), in timp ce se afla la volanul unui autoturism, pentru a evita coliziunea cu un alt autoturism, ar fi pierdut controlul directiei de deplasare, intrand in coliziune cu un copac din afara partii carosbile, ulterior, intrand in coliziune si cu autoturismul mai sus mentionat condus de un barbat in varsta de 53 de ani”, se precizeaza in comunicatul Politiei.

Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

In urma impactului a rezultat ranirea lui Ilan Laufer, precum si a sotiei si a celor doi copii minori, fiind transportati la spital, pentru toate investigatiile medicale necesare.

Ilan Laufer prezinta traumatisme torace anterior si lombar, mama traumatism lombar, de la centura, copiii gemeni – baiatul lovit la nas, iar fetita traumatism facial usor!

Cei patru au fost dusi de urgenta direct la un spital din Bucuresti, pentru ca Spitalul din Ploiesti nu are tomograf pentru copii, iar parintii nu puteau fi alaturi de ei pentru sedare la computerul tomograf de adulti, asa cum impune protocolul, cei doi adulti fiind si ei in investigatii medicale. 

Politistii continua cercetarile pentru stabilirea tuturor cauzelor si imprejurarilor in care s-a produs accidentul rutier. (V.E.)

Foto: arhiva

Leave a Reply