Proiectul Spitalul Nostru! Acord de parteneriat intre CCIA Timis si Spitalul Judetean din Timisoara, cu o “invitatie de solidaritate” adresata mediului de afaceri

Marti, 29 august, la ora 10,30, in Sala Dunarea a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT, din bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, va avea loc conferinta de prezentare a proiectului “ SPITALUL NOSTRU” si semnarea acordului de parteneriat intre CCIA Timis si Spitalul Clinic Judetean de Urgenta „Pius Brinzeu” Timisoara.


Proiectul “SPITALUL NOSTRU” este dezvoltat de Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara (SCJUT), cel mai mare spital si obiectiv de importanta strategica din zona de vest a Romaniei, care acopera aproape in totalitate spectrul de specialitati medico-chirurgicale, atat in perioadele cu activitate obisnuita cat si in situatii speciale.

Proiectul isi propune imbunatatirea atitudinii si comunicarii intre medici, pacienti si comunitate, precum si modernizarea infrastructurii si dotarii cu echipamente de ultima generatie care sa sporeasca calitatea serviciilor si eficacitatea personalului medical.

Se doreste de asemenea continuarea si dezvoltarea implicarii spitalului impreuna cu ONG-urile din domeniul medical in viata comunitatii, prin proiecte care tintesc responsabilizarea sociala.

Semnarea Acordului de Parteneriat intre CCIAT si SCJUT are ca scop crearea cadrului favorabil pentru organizarea in comun de actiuni de sustinere si promovare in beneficiul comunitatii de afaceri.

Este vorba de actiuni de lobby la nivel guvernamental, conferinte cu tematici specifice, conferinte de presa, seminarii de educatie medicala, caravane de informare.

CCIAT a transmis spre firme o “invitatie la solidaritate” de implicare activa in proiect care ofera acestora o serie de servicii constand in cursuri de resuscitare si prim-ajutor cu certificarea calitatii de salvator, caravane pentru evaluarea starii de sanatate a persoanelor vulnerabile etc.

La conferinta de presa vor participa Florica Chirita, presedinta CCIAT, si prof. dr. Dorel Sandesc, director general al SCJU Timisoara. (I.P.)

Leave a Reply