Dana Roba a rabufnit si a plecat dintr-un show TV, cand a fost intrebata despre idila cu manelistul Nicolae Guta. „Nu ma scoate din puterea rabdarilor!”

Dana Roba a rabufnit in cadrul emisiunii Madalin Ionescu Show, de la Metropola TV, cand moderatorul a adus in discutie relatia tumultoasa pe care a avut-o cu Nicolae Guta. In momentul in care a fost rostit numele maneslistului, Dana Roba a dat semne evidente de iritare si disconfort, lasand sa se inteleaga ca este deranjata de acest subiect.


N-a mai contat ca prezentatorul a dorit sa aduca in discutie faptul ca, in viata ei, i s-au intamplat atat momente placute, cat si mai putin placute, iar printre cele din urma s-a numarat si relatia avuta cu Nicolae Guta.

In ciuda insistentelor moderatorului de a continua discutia, Dana Roba, extrem de iritata, a decis sa paraseasca platoul de filmare, alegand sa se retraga din cadrul emisiunii.

Astfel, situatia a fost tensionata si a starnit interesul publicului, alimentand speculatiile cu privire la motivul pentru care Dana Roba a reactionat atat de vehement in fata acestui subiect.

„Madalin Ionescu: Le-ai tinut piept lui Guta, Narcisei…erai o femeie cu experienta.

Dana Roba: Nu vreau sa vorbim, te rog frumos, daca imi spui asta ma ridic si plec, Madalin, deci te rog frumos nu ma scoate din puterea rabdarilor. Ma ridic si plec. Nu am venit pentru asta(…)!

Madalin Ionescu: Asculta-ma ce vreau sa spun, ca nu vorbesc despre Guta. Dana, nu vorbim despre Guta. Te inteleg, nu vorbim. Stai putin, de ce pleci? Voiam sa spun ca esti o femeie cu experienta, de ce n-ai fost atenta la el? Cum te-a pacalit? Asta voiam sa te intreb. Era doar o intrebare care sa inteleaga telespectatorii ca erai o femeie cu experienta.

Dana Roba: Lasa-ma sa plec, nu vreau sa discut despre asa ceva! Multumesc, Madalin! Nu vreau, te rog, lasa-ma sa plec!

Madalin Ionescu: Da, vorbim de traume aici si, din pacate, nu cred ca a fost atenta la intrebarea pe care voiam sa i-o adresez. Vorbeam de femeile care, in principiu, dupa o serie de experiente, unele dintre ele mai dure, pot fi pacalite de personaje de acest gen care, iata, fac gesturi absolut abominabile. Din pacate, in privinta situatiei ei, s-a intamplat, cu toate momentele prin care a trecut in etapele precedente, sa nu fie atenta la niste elemente care in principiu ar fi ajutat-o sa evite un final traumatizant atat pentru ea, cat si pentru fetele pe care le are cu el.(…)”, a fost dialogul tensionat dintre Madalin Ionescu si Dana Roba. (E.T.)

Sursa: kfetele.ro

Leave a Reply