Evgheni Prigojin, mesaj video pentru toti cei care cred ca a fost ucis: „Pentru cei care discuta daca mai sunt in viata sau nu, ce mai fac, si asa mai departe”

Un analist politic rus vine cu o teorie halucinanta, sustinuta insa si de multi alti conationali de-ai sai! Acesta spune ca, de fapt, liderul Wagner, Evgheni Prigojin, nu a murit, ci ar fi bine-merci intr-o tara indepartata, de unde isi pregateste razbunarea.


Evgheni Prigojin este viu?

Asadar, Evgheni Prigojin nu s-ar fi aflat la bordul avionului doborat, ci s-a retras nestingherit intr-o tara unde isi pregateste linistit razbunarea! O spune doctorul Valery Solovei, fost profesor la prestigiosul Institut de Relatii Internationale [MGIMO] din Moscova, o scoala de pregatire pentru spioni si diplomati.

Intre timp, funerariile lui Evgheni Prigojin au avut loc marti, iar fostul sau prieten si colaborator, presedintele Vladimir Putin, a lipsit. Fostul profesor spune ca are informatii sigure care spun ca la bordul avionului prabusit nu s-ar fi aflat Evgheni Prigojin, ci una dintre dublurile sale.

”Este viu si vrea razbunare”

Dr. Solovey acuza autoritatile ruse ca au mintit cu privire la faptul ca ADN-ul lui Prigojin a fost gasit la locul prabusirii avionului in regiunea Tver, in timp ce stiau ca incercarea de a-l ucide pe liderul Wagner a esuat, deoarece o dublura, despre care se stie ca liderul se folosea, s-ar fi urcat in avion in locul sau.

”Prigojin este viu, bine si liber si isi pregateste acum razbunarea. In primul rand, avionul in care ar fi trebuit sa zboare Evgheni Prigojin a fost doborat de un sistem de aparare aeriana rusesc. Nu a avut loc nicio explozie la bord. A fost doborat din exterior. Prigojin insusi nu se afla la bord. Sosia sa zbura in locul sau.

Apropo, Vladimir Putin este perfect constient de acest lucru. Daca credeti in declaratiile oficiale ale autoritatilor ruse, atunci ce pot sa spun… Operatiunea secreta de a efectua acest atac a fost elaborata in cadrul Consiliului de Securitate si a fost aprobata personal de presedintele rus Vladimir Putin”, a declarat analistul politic.

Cont cu criptomonede de 1,6 miliarde de lire sterline

Mai mult decat atat, Dr. Solovey a declarat ca va dezvalui presupusa tara de exil a lui Prigojin la inceputul lunii viitoare, dar a negat ca aceasta s-ar afla in Africa, unde armata Wagner are multiple interese.

Analistul spune ca Prigojin se pregateste sa se razbune pe cei care au vrut sa ii faca rau si care i-au ucis camarazii, iar pentru asta se foloseste de un cont plin cu criptomonede in valoare de 1,6 miliarde de lire sterline.

”Cum de a ajuns in viata in timp ce apropiatii sai au murit? Aceasta este alegerea cu care el [Prigojin] s-a confruntat. Nu vorbesc despre latura morala a acestei alegeri. Doamne fereste ca oricare dintre noi sa se confrunte cu o astfel de alegere. El intentioneaza sa se razbune, pentru ca s-a confruntat cu o astfel de alegere. Intentioneaza sa se razbune pe oamenii care intentionau sa il distruga si au distrus oameni apropiati lui”, a mai spus fostul profesor.

Mesajul lui Prigojin, transmis din Africa

De altfel, pe retelele de socializare a aparut un videoclip care pare a fi ultimul mesaj transmis de mercenar catre public. Se crede ca Evgheni Prigojin l-ar fi filmat in Africa, la doar cateva zile inainte de presupusa moarte.

Subiectul ales de Prigojin pentru videoclip? Zvonurile cu privire la propria lichidare planuita de Vladimir Putin.

Liderul grupului Wagner apare intr-o masina si este filmat din mers. Acesta sustine ca mesajul transmis este pentru „cei care discuta daca mai sunt in viata sau nu”. Acesta localizeaza si temporal mesajul, el sustine ca „este weekend, a doua jumatate a lunii august”.

Potrivit publicatiei din Belarus NEXTA, metadatele videoclipului ar fi fost sterse.

Mesajul propriu-zis transmis de liderul Wagner

Videoclipul este foarte scurt, dureaza 26 de secunde. Prigojin a ales sa ii linisteasca pe cei care erau ingrijorati ca va fi lichidat. Totodata, s-a adresat si celor care considerau ca era deja mort la acea vreme. Iata scurta declaratie:

„Pentru cei care discuta daca mai sunt in viata sau nu, ce mai fac, si asa mai departe, le spun: este weekend, a doua jumatate a lunii august 2023, sunt in Africa.

„Fanii” vorbesc despre lichidarea mea, despre viata mea privata, veniturile mele sau altceva, le spun ca, de fapt, totul este bine”, a precizat liderul mercenarilor.

Un sondaj facut pe Telegram arata ca 38% dintre respondenti cred ca Prigojin nu este mort. (I.P.)

 

Leave a Reply