Hai sa iesim la un joint! Barbati depistati intr-o statie vaporetto de pe malul Begai, din Timisoara, cu substante interzise asupra lor

Politistii locali din cadrul Biroului Transport Urban si Patrulare Navala aflati in patrulare, ieri, in jurul orei 17,30, pe malurile Canalului Bega, unde s-a semnalat de catre cetateni ca diverse persoane consuma alcool si posibil substante interzise, au observat doi tineri care au devenit agitati la aparitia oamenilor legii.


Cei doi se aflau in statia vaporetto ”Constantin Brancoveanu” de pe Splaiul Tudor Vladimirescu. Trecand la legitimarea acestora, unul dintre ei a fost identificat in persoana lui D.A., din Timisoara, in varsta de 32 de ani. Celalalt barbat nu a dorit sa isi dea datele, motiv pentru care ambii au fost adusi la sediul Directiei Generale a Politiei Locale.

Trebuie mentionat faptul ca asupra lor au fost gasite mai multe tigarete golite de tutun, doua pachete de tigari si fragmente vegetale ce pareau a face parte din categoria substantelor interzise, invelite in staniol. (Politia Locala Timisoara)

Leave a Reply