„Back to school” cu piese statement si premii la cumparaturi in Iulius Town Timisoara (P)

Caiete, creioane, echer, compas, culegeri, coperti pentru carti fac parte doar din prima parte a listei pentru pregatirea revenirii in banci a elevilor. La Iulius Town te pregatim de noul an scolar cu „Back To School – Inspiring Young Minds to Dream Big” si te premiem la cumparaturi! Vino, pregateste-ti ghiozdanul si lasa-te inspirat de ofertele de nou an scolar din Iulius Town!


A mai trecut o vara, scoala sta sa inceapa, iar ghiozdanele se vor umple cu rechizite si tot ce mai e necesar pentru cel putin un semestru. In Iulius Town gasesti de la caiete, pixuri si penare, pana la camasi albe, pantofi comozi si pantaloni pentru cei mici.

Daca ati cumparat rechizite de la magazinele din Iulius Town, iar valoarea cumulata a bonurilor este de minimum 400 de lei, vino cu ele la Centrul de premiere aflat in proximitatea Centrului Info din Iulius Town, iar noi iti oferim pe loc un voucher in valoare de 50 lei la Carturesti, partenerul campaniei „Back To School – Inspiring Young Minds to Dream Big”!

Cartile de pe lista de lectura, culegerile necesare, cele mai inspirate agende, penare cu personajele favorite sunt cateva dintre must-have-urile pe care le poti lua de la Carturesti cu voucherul primit. Campania are loc pana pe 10 septembrie, iar regulamentul poate fi consultat pe site-ul Iulius Town.

Daca ati bifat rechizitele de pe lista, locatiile din Iulius Town va asteapta cu propuneri pentru tinutele de scoala. Confortabile, in trend, potrivite pentru vremea racoroasa, dar si practice si usor de intretinut, piesele vestimentare statement pentru cei mici sunt acum in noile colectii pe care brandurile le expun.

Vino impreuna cu micutul tau si alegeti ce se potriveste mai bine! Nu uita, bonurile de minimum 400 de lei iti aduc unul dintre cele 1500 vouchere la Carturesti! (I.P.)

Leave a Reply