Trenul Arad – Oradea a luat foc in mers! Toti calatorii s-au autoevacuat. „Flacarile se manifestau violent la nivelul intregului tren”, au anuntat pompierii

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineata, la un tren de calatori cu doua vagoane care circula pe ruta Arad-Oradea, in judetul Bihor. Cei aproximativ 20 de pasageri au iesit singuri din vagoane, fara a exista persoane ranite.


Un incendiu a izbucnit, vineri dimineata, la un tren de calatori cu doua vagoane care circula pe ruta Arad – Oradea, in judetul Bihor. Cei aproximativ 20 de pasageri au iesit singuri din vagoane, fara a exista persoane ranite, scrie news.ro.

”In aceasta dimineata, pompierii militari oradeni au actionat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un tren de calatori cu doua vagoane, care se deplasa pe ruta Arad – Oradea.

Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit in dispeceratul ISU Bihor, la ora 06,25, la fata locului fiind mobilizate imediat, cinci echipaje de pompieri militari din cadrul Detasamentelor 1 si 2 Oradea cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma, doua autospeciale tip ABROLL, o ambulanta SMURD tip B2 si o autospeciala de prima interventie si comanda.

In momentul sosirii fortelor de interventie la locul evenimentului, in vagoane nu se afla nicio persoana, toti pasagerii (aproximativ 20), autoevacuandu-se in siguranta, iar flacarile se manifestau violent la nivelul intregului tren”, a transmis, vineri, ISU Bihor. (V.E.)

Leave a Reply