Ciolacu se tine de cuvant! Plata garzilor si plata voucherelor de vacanta pentru medici, adoptate de Guvern prin Ordonanta de Urgenta

Unele drepturi salariale revendicate de sindicatele din domeniul sanitar, in special plata garzilor si plata voucherelor de vacanta pentru medici, s-au aflat pe masa sedintei de Guvern de ieri.


Prim-ministrul Marcel Ciolacu a anuntat ca Guvernul adopta ordonanta de urgenta convenita cu sindicatele din domeniul sanitar privind unele drepturi salariale, in special plata garzii si plata voucherelor de vacanta, potrivit Agerpres.

Adoptam ordonanta de urgenta convenita cu sindicatele din domeniul sanitar privind unele drepturi salariale, in special plata garzii si plata voucherelor de vacanta.

Este o promisiune pe care Guvernul Romaniei si-o respecta. Ma astept ca si cadrele sanitare sa raspunda pe masura, asa cum au facut medicii care au venit de acasa in noaptea tragediei de la Crevedia, sa opereze urgent pacientii ajunsi la spital”, a spus premierul, in debutul sedintei de Guvern.

La finele lunii iunie, reprezentantii Sanitas anuntau ca au obtinut cresteri de venit pentru toate categoriile de salariati pe care ii reprezinta, in urma negocierilor cu reprezentantii Guvernului. (M.I.)

Leave a Reply