Gata cu paliativele din Codul Rutier! Masuri drastice pentru soferii romani drogati sau bauti la volan: “10 ani fara permis si chiar confiscarea masinii”

Dupa valul de tragedii rutiere din ultima vreme, premierul Marcel Ciolacu a anuntat, azi, masuri drastice pentru soferii romani care vor mai fi prinsi drogati sau bauti la volan.


Este vorba de o propunere anuntata de seful Guvernului dupa sedinta PSD si cu care spune ca va merge in primele doua saptamani ale acestei legislaturi a Parlamentului.

Mai mult, se va propune si confiscarea masinii folosita in momentul infractiunii.

“Domnul Cazanciuc ne-a prezentat si modificarile legislative in ceea ce priveste prevenirea si combaterea traficului si consumului de droguri si este o prioritate legislativa.

Vom veni cu aceasta propunere in primele 2 saptamani ale acestei legislaturi a Parlamentului. Imi cer scuze, chiar a fost o perioada destul de incarcata.

Vor fi masuri si pentru cei care vor conduce sub influenta alcoolului si sub influenta drogurilor, masuri drastice si propuneri venite si de la colegi, ca timp de cel putin 10 ani sa nu mai ai dreptul sa detii un permis de conducere cand vei fi depistat de catre politie intr-o astfel de situatie si chiar confiscarea autovehiculului pe care il folosesti in momentul infractiunii“, a anuntat, sambata, premierul Marcel Ciolacu. (I.P.)

Leave a Reply